DOLAR

34,1808$% 0.09

EURO

38,1790% -0.2

STERLİN

45,7701£% -0.17

GRAM ALTIN

2.908,72%-0,83

ONS

2.647,37%-0,93

BİST100

9.777,46%-0,53

a

Nallıhan Kaymakamlığından şehitlere vefa!

Ankara’da Nallıhan Kaymakamlığı desteğiyle şehit ailelerinin oturduğu evler hayırsever vatandaşların katkılarıyla yenileniyor.

Hasan OLUM /ANKARA-BHA

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, şehit ailelerinin evlerinin tadilatı, kamu kaynakları kullanılmadan, tamamen hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştiriliyor.

İlçede yaşayan 11 şehit ailesinin evleri, Nallıhan Kaymakamlığı’nın çabalarıyla yenileniyor. Terörle mücadele sırasında hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri için bu destek, hayırseverlerin ayni ve nakdi bağışlarıyla sağlanıyor.

1996 yılında Tunceli Çemişgezek’te şehit düşen Jandarma Komando Er Vural Arıcı’nın annesi Atiye Arıcı’nın evi, bir hayırsever tarafından tamamen yenilendi. Evin iç döşemeleri de hayırseverlerin katkılarıyla tamamlandı.

Temmuz ayında göreve başlayan Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, şehit ailelerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit etti. Ardından, Devlet-millet el birliğiyle, ilçede bir seferberlik başlattı.

Şehit Annesi Atiye Arıcı’nın evinin tadilatı kısa sürede tamamlandı. Evinin yenilenmesinden dolayı büyük mutluluk duyan Atiye Arıcı, Nallıhan Kaymakamlığı ve hayırseverlere teşekkür etti.

Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, bu anlamlı çalışmanın, Devlet ve milletin el ele verdiği bir örnek olduğunu belirtti. Hiçbir kamu kaynağı kullanmadan başlatılan bu çalışma ile şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için en büyük görevlerini yerine getirdiklerini vurguladı.

Doğanoğlu, onarım çalışmalarının diğer şehit ailelerinin evlerinde de devam ettiğini söyledi. Şehit aileleri ve gazilerin, milletin onur ve özgürlüğünü korumak için en değerli varlıklarını feda eden kahramanlar olduğunu hatırlattı. Onların mutluluğu için, ilçe merkezi ve köylerde yaşayan 11 şehit ailesinin yaşam alanlarının daha yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Benzer şekilde, ilçedeki eğitim kurumları ve kamu binalarında da ihtiyaç duyulan onarım ve tadilat çalışmalarına, kamu kaynağı kullanılmadan, hayırseverlerin desteğiyle başlandı. Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, bu çalışmalarda yer alan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe'den Serhat Akın açıklaması: Alçakça iftiralar hakkında hukuki işlem başlatıldı

HIZLI YORUM YAP