Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: yenge Hediye Güran’ın ifadesi olayın seyrini değiştirdi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Yenge Hediye Güran, anne Yüksel Güran ile oğlu Enes arasında bir boğuşma yaşandığını ifade etti.

ANKARA-BHA

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma yeni bir boyut kazandı. Olay günü yaşananlar hakkında önemli bilgiler veren yeni tanık, Narin'in yengesi Hediye Güran oldu. Hediye Güran ifadesinde, olay günü Narin'in annesi Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran arasında şiddetli bir tartışma yaşandığını ve aralarında boğuşma olduğunu belirtti. Bu ifade, cinayetin faili olma şüphesini Enes Güran üzerinde yoğunlaştırdı.

Hediye Güran, ifadesinde ayrıca olay günü Yüksel Güran'ın oğlunu evin yakınındaki ahırda dövdüğünü gördüğünü de ifade etti. Jandarma ekipleri bu bilgi üzerine ahırdan numuneler aldı.

Yenge Hediye Güran'ın ifadesinde bir diğer dikkat çekici nokta ise, Devlet Su İşleri'nde çalışan bir akrabasının, Narin'in cesedinin bulunmasını engellemek amacıyla su akışını değiştirmeye çalıştığı iddiası oldu. Diğer yandan Narin'in cesedinin deforme olması nedeniyle diş örneği alınamadı, bu da soruşturmayı daha da zorlaştırdı.