40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

ANKARA-BHA
Türkiye genelinde uyuşturucu ticaretine ve kullanımına karşı büyük bir operasyon gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen “NARKOÇELİK-37” operasyonları, 42 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Bu kapsamlı operasyonlar sonucunda 479 kilogram uyuşturucu madde ve 160 bin 967 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, 227 kişi uyuşturucu ticareti ve satışından sorumlu olarak yakalandı.
Diyarbakır’da gerçekleştirilen operasyonda 231,5 kilogram skunk, 6,5 kilogram eroin, 6 kilogram esrar ve 26 bin 259 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyonda 13 sokak satıcısı da gözaltına alındı.
Osmaniye’de 63,5 kilogram skunk ele geçirilirken, 6 sokak satıcısı yakalandı. Şanlıurfa’da ise 64 kilogram skunk ve 2 bin 375 kök kenevir ele geçirildi ve 15 sokak satıcısı yakalandı.
Bursa’da yürütülen operasyonda 25 kilogram metamfetamin, 7,5 kilogram bonzai, 7 kilogram kokain ve 56 bin 532 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyonda 8 sokak satıcısı gözaltına alındı.
Antalya’da 24 kilogram skunk ele geçirilirken, 1 zehir taciri yakalandı. Gaziantep’te 13 kilogram skunk ve 1 zehir taciri, Yozgat’ta 13 kilogram esrar ve 2 zehir taciri, Düzce’de 6 kilogram esrar ve 1 zehir taciri, Ağrı’da 6 kilogram metamfetamin ve 1 zehir taciri, İstanbul’da 5 kilogram skunk ve 1 zehir taciri yakalandı.
Ankara’da 48 bin 10 adet uyuşturucu hap ve 8 sokak satıcısı, Konya’da 21 bin 366 adet uyuşturucu hap ve 4 sokak satıcısı, İzmir’de 8 bin 800 adet uyuşturucu hap ve 2 zehir taciri yakalandı.
Bu geniş çaplı operasyonlar, 567 ekip, 1.418 personel, 12 hava aracı ve 37 narkotik dedektör köpeğiyle gerçekleştirildi.
Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu verileri kamuoyu ile paylaşarak, operasyonları yürüten güvenlik güçlerine “Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum” mesajını iletti.

TÜİK, kirada tavan zam oranını açıkladı
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi
166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı