DOLAR

34,2653$% 0.06

EURO

37,6014% -0.09

STERLİN

44,8037£% -0.46

GRAM ALTIN

2.926,62%0,18

ONS

2.656,85%0,14

BİST100

9.159,11%0,55

a

Nazende yenilenen mimarisi ve tatları ile tam not aldı

Ankara’nın tatlı ve kahve dünyasındaki markası ‘Nazende’ yenilenen yüzü ve lezzetleri ile tadım etkinliği düzenledi. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da katıldığı etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı.

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Ankara’nın önde gelen mekanlarından ve markalarından biri olan Nazende, yenilenen mimarisi ve menüsüyle kapılarını yeniden açtı. Özgün menüsünü bir tadım etkinliğiyle tanıtan Nazende, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Dünya mutfağının farklı lezzetlerini kendi yorumuyla bir araya getiren ve zengin bir menü sunan Nazende, sunduğu kahvelerle de beğeni topluyor. Etkinliğe siyaset, ticaret ve sanat dünyasından yaklaşık bin kişi katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ve ailesiyle birlikte açılışa katıldı. Aile işletmesi olan Nazende’nin açılışında, Ankara’nın tanınmış sunucusu Konuralp Orakçı’nın eşi şef olarak görev aldı. Ayrıca, CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve CHP Ankara İl Yönetimi, Ankara milletvekilleri, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Naki Demir, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, Meclis ve komite üyeleri, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve sanatçılar Figen Genç, Pınar Ayhan ve Cavit Tebrizli etkinlikte yer aldı.

Nazende işletme yönetimi, “Nazende The Baked Goods” markasının yeni şubelerle büyüyeceğini duyurdu. 2025 yılında Ankara’nın farklı bölgelerinde Nazende severlerle buluşmayı hedefleyen marka, franchise taleplerini de almaya başladığını açıkladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Muğla'da 3.0 büyüklüğünde deprem!

HIZLI YORUM YAP