DOLAR

34,1128$% 0.27

EURO

38,1380% 0.19

STERLİN

45,3925£% 0.18

GRAM ALTIN

2.861,68%1,16

ONS

2.611,78%0,98

BİST100

9.971,38%-0,04

a

NE OLUR BENİ KURTARIN DİYE YALVARDI

Uyuşturucu Bağımlısı, 27 Yaşındaki, Muhammet G.  Adalet Partisi Uyuşturucu ile Mücadele “ Komisyonu tarafından, başlatılan yardım kampanyasıyla, Özel Bir hastaneye yatırıldı.

Uyuşturucu Bağımlısı Muhammet”G “nin anlattıkları ise dudak uçuklattı.

Uyuşturucuya “ 10 yıl önce Başladığını Anlatan “ Muhammet G. Daha 17 Yaşında “ çalıştığı iş yerindeki arkadaşlarının ısrarı ile başladığını kendisini bataklığın içinde bulduğunu anlattı.

Uyuşturucunun her türlüsünü kullandığını ifade eden, Muhammet G. en küçükten başladığını zamanla yetmediği için daha büyüklerini kullandığını söyledi.

 Okulu Ortaokulda bırakan Muhammet G. daha Sonra iş Hayatına atılmış, okulu bıraktığı için Bu illete bulaştığı için çok pişman olduğunu anlatan Muhammet G., okusaydım kuaför olmak isterdim, artık hayal kurmayı bile bıraktım, diyor. Gelecekten umudu olmadığını, yaşadığının bile farkında olmadığını ifade ediyor…

KİMSE BU İLLETE BULAŞMASIN

Benden Tavsiye isteyen asla ve asla bu illete bulaşmasın, bu öyle bir iletki bir kereden bir şey olmaz diye başlayanlar, Yada denemek için nasıl birşey bu diyerek başlayanlar kendini bu Bataklığın içinde buluyor, Sonrada Ya bir köşede ölüyor yada Maşa gibi Kendilerini Kullanırıyor….

Belli bir süre sonra para bulmak için “ya satıcı oluyorsun yada kurye olarak devam etmek zorunda kalıyorsun, Daha bu elindeki illeti kullanmadan bir sonrakini nasıl bulacağını düşünüyorsun, kendini işe yaramaz bir eşya gibi görüyorsun bu durumda olan binlercesi var benden tavsiye isteyen benim yaşadıklarımdan ibret alsın, ne olur bu illete bir defalığına da olsa bulaşmayın   birkez kullanan  mutlaka devam ediyor.

Ben Hayatımı kaldığım yerden devam etmek için tedavi olmaya karar verdim, inşallah işe yarar ve ben hayatıma artık kendim yön vermek istiyorum başkalarının işine geldiği beni kulllanacakları bir hayatı istemiyorum…..

Hayata dair çok şey kaybettim bunu biliyorum beni bu bataklıktan kurtarmak için çabalayan “ öncelikle, Ailem ve bana tedavi için destek olan herkesten Allah razı olsun diyorum Rabbim kimseyi bu bataklığa düşürmesin… Dedi.

HER GECE AĞLAMAKTAN ÇOK YORULMUŞTUM

Annesi ise, çocuğu için göz yaşlarıyla yaşadığı mutluluğu anlattı Anne, Şükriye.G yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarına hakim olmadı.

Gözümün önünde evladım yıllarca Eridi ve benim elimden hiç birşey gelmedi okula yolladık ama okumadı. Çalışmak istedi, tamam dedik bir tek erkek evladım , öyle uslu öyle mahsum bir evlattı ki, asla bana hiç bir zaman sesinin yükseltmedi. ben onun bu durumda olduğuna halen inanamıyorum, gözünüzün önünde paramparça olan bir evlat düşünün bu herkesin evladı olabilirdi.  benim evladım yapmaz demesin kimse, çünkü benim evladım bunu yapacak en son kişiydi utangaç çekingen benden para bile isterken gözlerime bakardı, kızıcağımı düşünerek çekinirdi. kimseye bir kötülüğü dokunmadı benim evladımın ama arkadaş çevresinin evladıma çok büyük kötülüğü oldu. Tam 10 yılını çaldılar, Allah Hayır severlerimizden Razı olsun evladım için bir umut oldu hastaneye yatırabildik bize kalsa zaten çok zor geçim sürüyoruz, ben temizlik işleri ile hayatımızı kazanmaya çalışıyorum asla bu parayı biriktirip evladımı tedavi ettiremezdim, Allah bu işe öncelik eden Başata Adalet partisi ” Genel Başkan Yardımcısı ve Uyuşturucuyla mücadele komisyonu Başkanı Hazal  Canpolattan ” İl Başkanı Ercan Canpolattan Sonrada destek olanlardan binlerce kereler razı olsun ömür boyu sizlere duacı olucam sizler bana evladımı değil hayatımı bağışladınız, rabbim bu acıyı hiç bir anneye yaşatmasın Dedi….

ANNE BENİ KURTAR DİYE YALVARDI.

İlk uyuşturucuya başladığı zamanlar ” eve geç gelmeye başladığını anlatan annesi nerdesin diye sorduğunda mesaideydim yalanını söyledi bana arkadaşlarından bir tanesi bana oğlumun uyuşturucu kulladığını söylediğinde başımdan kaynar sular döküldü, birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşını buldum, neden oğluma uyuşturucu verdiğini sordum bana tamam bir daha olmaz dedi ancak yine devam etmişler…

İlerleyen süreçlerde bana gelip “Anne Beni Kurtar” diye yalvardı… Bir Evladın çaresizliğini Gözlerinde Görmek bir Annenin Hayatı boyunca görmek istemeyeceği tek şeydir.. Öyle Çaresiz Öyle bitkin bir haldeydi ki , anlatamam….

 Bende onu hastaneye götürdüm ilaç verdiler evde uyudu, ilaçları bitince, yine gitti.

Arada bir eve gelip benden para isterdi. Yok diyince seni öldürüm, seni öldürüp ormana atarım gibi laflar ediyordu. Tehditler Savuruyordu…

Evladımın her geçen gün gözlerimin önünde eridiğini görmek, çaresizliğine şahit olmak, ne büyük bir acıdır. Rabbimden tek dileğim bu acıyı hiç bir Anne Babaya Yaşatmasın çok zor …

O dışarıdayken ben içerde hiç yatmadım, eve gelmediği zamanlar gözüme hiç uyku girmedi gözlerim yollarda kulağım kapıdaydı o benim evladım. İnsan Evladından nasıl vazgeçer ciğer parem, o benim gözümün nuru rabbim bir daha o zor zamanları yaşatmasın, inşallah evladım kurtulacak artık bir umudumuz var….

Haber: Kıymet Taylan

AİLESİ VE ADELET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAZAL CANPOLAT ADINA

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ercan Hazal Canpolat

Sedat Gür

Ramazan Sarı

Mustafa Boyraz

Mehmet Kut

Fatih Tavukçu

Oğuzhan Güngören

Tülin Emeksiz

Mehmet Köse

Murat Canpolat

Mehmet Özyurt

Esmer Şef Emre

Ercan Elif Pısdıl

Harun Saime Tınkır

Sezai Gönül Efiloğlu

Eyüp Kılıç 

Ali Kemal Nurhan Dural

Adile Merve Meryem Tosun

Kenan Şeyma Gül

Zehra Türkmen

Şükriye Gül

Emrah Güneyin

İrem Hökemen

Beyza Dursun

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’da hırsızlık çetesi çökertildi: Klozette 50 bin lira değerindeki altın böyle bulundu

HIZLI YORUM YAP