40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469
Hükümetin hendek ve barikat kurulan her yere operasyon yapılacağını ilan etmesinden sonra, Nusaybin’de yasak ilan edilip operasyon düzenleneceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Sokağa çıkma yasağının 6 kez uygulandığı Nusaybin İlçesi’nde, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın birkaç gün önce yaptığı açıklamadaki, “Cizre’de sona gelmek üzereyiz, Sur’da ise biraz daha devam ediyor. İdil dışında Nusaybin var, bir takım yerlerde böyle barikat, çukurlar var ve bunlar kaldırılacak” sözleri yeniden sokağa çıkma yasağı konulacağı şeklinde değerlendirildi.
PKK’lılar vatandaşı göçe zorluyor
Terör örgütü PKK’nın şehirlerde uygulamak istediği kaos planı bir bir çöktü. Terör örgütü, şimdi elinde kalan birkaç ilçeyi harekete geçirmek için düğmeye bastı.
PKK’lı militanlar bu kapsamda Mardin’in Nusaybin ilçesinde, belediye yardımıyla birçok mahalleye hendekler kazdı. Halktan hiçbir şekilde karşılık görmeyen PKK’lılar vatandaşı göçe zorluyor.
Başlatılacak olası operasyon öncesi, özellikle PKK’lıların hendek kazıp barikat kurduğu mahallelerden her gün yaklaşık 100 ailenin ayrıldığı belirtildi.
PKK'lılar Türkmenlere giden yardımı engelledi
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı