DOLAR

34,1147$% 0.01

EURO

38,2817% 0.28

STERLİN

45,7789£% 0.01

GRAM ALTIN

2.916,75%0,09

ONS

2.662,78%0,22

BİST100

9.904,05%-1,25

a

ÖMER GÜLER “EVİMİZE DÖNÜYORUZ SAHAMIZIN AÇILMASI İLE BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA YELKEN AÇACAĞIZ”

HABER-FOTO / EROL EFTEKİN TEK RUMELİ TV SPOR SERVİSİ: İ stanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı’nın açılışı ile birlikte Gaziosmanpaşaspor’un 6 sezondur göçebe süren hasreti de sona erdi.


Yeşil kırmızılı ekip Yeni Sezondan itibaren iç saha maçlarını burada oynayacak. Halit Kıvanç Stadı, FIFA standartlarına uygun olarak yapıldı. Statta 5 bin kişilik tribün, yönetim ve personele ait idari bölüm ve odalar, soyunma odaları, basın odası, otopark ve kreş bulunuyor.


Gruplarında Şampiyon olan Gaziosmanpaşaspor U 15 ve U 18 takımlarına Kupalarını Türkiye futbol federasyonu adına Mustafa Türlü ve Yasin Koç İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Ustayla birlikte futbolculara verdi. Törende futbolcuların yanı sıra Başkan Ömer Güler, yönetim kurulu üyeleri ve hocaları hazır bulundu.Yeşil Kırmızılı kulübün başkanı başkanı Ömer Güler, “EVİMİZE DÖNÜYORUZ” sloganıyla “ Muhteşem bir saha olmuş. Bu muhteşem sahada, hedefimizi de şampiyonluklar olacak. Yeni Sezonda Yapacağımız güçlü transferlerle daha farklı bir Gaziosmanpaşaspor’la hedefimiz her sen bir üst lige çıkmak olacak” şeklinde konuştu.


Başkan Güler Ayrıca “ Bu tesisin yenilenmesinde büyük uğraşlar veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kastamonu açıklarında yük gemisi karaya oturdu

HIZLI YORUM YAP