40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469
Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, barkod okuma ve filigran gibi güvenlik bileşenlerinin çok yüksek teknoloji ile donatıldığı yeni “özel güvenlik kimlik kartları” 2016’nın ilk çeyreğinde hem özel güvenlik görevlilerine, hem yöneticilerine ayrı ayrı basılacak.
Türkiye genelindeki özel güvenlik çalışanları, taklidinin imkansız olduğu belirtilen yeni kimlikleri için 81 ildeki Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine internet üzerinden başvuru yapacak. Yeni kimlikler için başvuranlardan biyometrik fotoğraf istenecek. Özel güvenliklerin yeni kimliklerini Pasaport Daire Başkanlığı basacak.
Halen kullanımda olan özel güvenlikçilerin kimlik kartları ile ilk kez kimlik kartı alacak görevlilerin kartları PTT ile başvuranların adreslerine gönderilecek.
TÜRKİYE’DE 245 BİN 358 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇALIŞIYOR
Türkiye’de 2015 yıl sonu itibarıyla 384 özel güvenlik şirketi faaliyet gösteriyor. Faal özel güvenlik eğitim kurumları sayısı ise 467. Ülke genelinde 69 bin 248 özel güvenlik izni olan yer bulunuyor. Yurt genelindeki alarm izleme merkezi sayısı ise 343. Kayıtlı olarak 245 bin 358 özel güvenlikgörevlisi stadyumlar, bankalar, alışveriş merkezleri ve bazı kamu kurumlarında görev yapıyor.
Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 2004 yılında yürürlüğe girmesiyle kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyetteki özel güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesine ilişkin esas ve usuller belirlendi. Bu kanun, özel güvenlik izninin verilmesine, bu hizmeti yerine getirecek kişi ve kuruluşların ruhsatlandırılmasına ve denetlenmesine ilişkin hususları kapsıyor.
Kaynak : AA
O ilde okullar P.Tesi ve Salı da tatil edildi
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı