Özel, TUSAŞ'taki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Özel, "Eğer biz korkarsak, biz sinersek, biz bundan dolayı tutumlarımızı değiştirmeye kalkarsak terör amacına ulaşmış olur." dedi.

ANKARA-BHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ'ta yaşanan terör saldırısında yaralanan vatandaşları Ankara Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti. Özel, yaptığı açıklamada, terörün amacının ülkeye yön verme, istikameti belirleme, duyguları manipüle etme, insanları korkutma ve siyasi iradeyi etkileme olduğunu belirtti. "Korkarsak, sinersek, taviz verirsek, terör amacına ulaşır" dedi. Özel, teröristlerin korku yaratarak, siyaseti etkileyerek ve toplumu sindirmeye çalıştığını vurguladı. "Buna teslim olmayacağız ve olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. Özel, taksi şoförünün ailesiyle kucaklaştığını ve onu ebedi istirahatgahına uğurladığını, diğer cenazelere de katılacağını belirterek, ailelerin metanetinin örnek olması gerektiğini dile getirdi.

Özel, yaralıların doktorlara ve sağlık çalışanlarına gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. "Geçen hafta yaşanan talihsiz olay, sağlık çalışanlarına duyulan güveni sarsacak paylaşımlara doğru yönleniyordu. Unutmayalım ki pandemide de hep birlikte olduk. Bu gibi durumlarda da hep birlikteyiz. Türkiye'nin çok iyi yetişmiş, etik ve ahlaki değerlere sahip, mesleğini özveriyle yapan bir sağlık ordusu var. Biz onlara inanıyoruz, güveniyoruz ve kendilerine milletimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.