DOLAR

34,2114$% 0.06

EURO

37,3110% 0.26

STERLİN

44,6127£% -0.26

GRAM ALTIN

3.058,34%0,80

ONS

2.678,46%0,61

BİST100

8.820,28%-0,45

a

Patili dostlarımız sıcak yuvalarına kavuştu

Havaların soğumasıyla birlikte sıcak bir yuvaya ihtiyaç duyan sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak için parklara özel olarak tasarlanan yeni ahşap kedi evleri yerleştirmeye başladı.

Sokak hayvanlarının barınma, beslenme, bakım ve tedavi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalarını sürdüren Eyüpsultan Belediyesi, sokaktaki dostlarımızın sağlıklı yaşam haklarının sağlanması adına gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyor.

PARKLARA YENİ KEDİ EVLERİ

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların soğumaya başladığı şu günlerde ilçedeki sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak için parklara yeni kedi evleri yerleştirmeye başladı.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından üretilen ve dört bölmeli olarak tasarlanan ahşap kedi evleri, sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı parklara konumlandırılıyor.

Bu kapsamda ilk etapta 10 adet üretilen kedi evlerinden 2 tanesi Akşemsettin Parkı’na, 2 tanesi de Rami Bir Nefes Parkı’na ekipler tarafından yerleştirildi. Hayvanseverlerin de beğenisini kazanan bu uygulamayla sokaktaki patili dostlarımız sıcak bir yuvaya kavuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Özmen, Eyüpsultan’ın 5 yıllık bilançosunu açıkladı

HIZLI YORUM YAP