DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Pegasus personel alımı yapıyor

Pegasus personel alımı kapsamında lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek. Pegasus personel alım ilanı detayları haberimizde…

Pegasus personel alımı yapıyor

Pegasus personel alımı yapacak. Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketi Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından bugün yapılan personel alım ilanı güncellemesi ile lise mezunu, Önlisans mezunu ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Pegasus personel alım ilanlarına ulaşmak ve başvuruda bulunmak için gerekli bilgi ve erişim linki haberimiz de yer alıyor.

Pegasus Personel alımını İstanbul Anadolu Yakası için gerçekleştirecek. Pegasus tarafından yayınlanan ilan kapsamında farklı posizyonlarda personel alımı yapılacak. Her pozisyon için farklı nitelikler aranıyor. Üst bakım mühendisi, iş analisti, işçi sağlığı ve güvenliği müdürü, analiz ve raporlama uzman yardımcısı, kıdemli muhasebe uzmanı, teknik kalite güvence mühendisi, Charter/Split Charter Uzman Yardımcısı.  Lisanslı Uçak Bakım Teknisyenleri, operasyon sorumlusu, Teknik Depo Elemanı/Uzman Yardımcısı, apron memuru, atölye teknik memuru, şut altı postabaşı, operatör şöfor gibi açık pozisyonlar bulunuyor.

Pegasus personel alımı için başvurular özel istihdam firması yenibiris internet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir. Aşağıda bulunan bağlantı ile yenibiris com internet sitesine erişim sağlayabilirsiniz. Adaylar başvurularını site üzerinden gerçekleştirecekleri üyelik başvurusunun ardından yapabilecekler. Pegasus personel alımı pozisyonlar için TIKLAYINIZ.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sözleşmeli öğretmen alımında uygulanacak kriterler belli oldu

HIZLI YORUM YAP