DOLAR

34,0872$% 0.18

EURO

38,0844% 0.01

STERLİN

45,3047£% -0.08

GRAM ALTIN

2.834,39%0,20

ONS

2.587,05%0,03

BİST100

9.975,61%2,06

a

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Amin”

Es-Selâm

 

Allah’ım senin sonsuz merhametin ve yardımın olmadan ben bu işi yapamam. Allah’ım bütün hayırlı işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır, ilmimi artırarak yaptığım işleri bana ve çevreme faydalı kıl, ve işlerimi en hayırlı şekillendir sonuçlandır.

Allah(c.c) dünyada hiç bir kulunun zülm görmesine razı olmaz.Lakin kul bunu kul’a yapar.Bugün hepimizin takip ettiği bir İsrail-Filistin savaşı cereyan etmekte.Yüzlerce günahsız sâbi ve kadın erkek ayırt etmeksizin vahşice katledilmektedir.Bunun adı savaş olamaz,bu düpedüz katliamdır.İsrail ile ilgili Kuran’da geçen bazı Ayetleri Sunacağım Sizlere..

  • İsra Suresi, 4-7 ayetlerinde, İsrailoğullarının / Yahudilerin, iki defa kargaşa çıkaracakları ve cezalandırılacakları haber veriliyor.

“Biz kitapta İsrailoğullarına şu hükmü de bildirdik: ‘Siz ülkede iki defa fesat çıkaracak ve açık zorbalıklar yapacaksınız. Onlardan birincisinin vâdesi geldiğinde, kuvvet ve şiddet sahibi olan kullarımızı sizin üzerinize musallat ederiz. Onlar sizi yakalayabilmek için evlerin aralarına bile girerek her tarafı didik didik edip araştırırlar. Bu yerine getirilmesi gereken bir sözdür.” (İsra, 17/4-5).

İkinci fesat ve hezimetlerini anlatan ayetlerin meali de şöyledir:

“Bunun ardından sizleri onlara galip getireceğiz, mallar ve çocuklarla size yardım edecek ve savaşçılarınızın sayısını arttıracağız. İyilik ederseniz, kendinize iyilik etmiş olursunuz. Kötülük ederseniz, onu da kendi aleyhinize işlemiş olursunuz. Derken, sonraki taşkınlığınızın vakti geldiğinde, kederinizden suratlarınız asılsın, daha önce girdikleri gibi yine Mescide girsinler ve ele geçirdiklerini mahvetsinler diye başınıza düşmanlarınızı musallat edeceğiz” (İsra, 17/6-7).

Rabbim ayetlerinde buyuruyor ki İsrailoğullarının sonu Bilhassa çok çetin bir acı sonla biteceğini apaçık bildiriyor.Bugün bile siz bu yazıyı okurken hatta ben yazarken yüzlerce masum ölüyor…

Peki şimdi insan sormaz mı?
Bize Cennet vaazları,vaatleri veren ehli sünnet tarikat büyükleri,hafızlar hocalarımız “Kişi İnandığı Dava Uğruna Ölürse Şehittir.” diyerek yüreklerimize cennet vaad eden şahsiyetler işte size cennet çok yakın buyurun meydan cenk meydanı,Meydan şehitlik meydanı hadi süslü cennet yalanlarınızı dinledik onca yıl buna kendimde dahilim.Ne oldu mübarekler iş ciddiye bindi meydan kuruldu ama yapacak yürek yok değil mi?

Ben İslam’a Hz.Muhammed(s.a.v) şahitliği ve onun yolunda giden 313 bedir Aslanının inancıyla bakıyorum.Onca yokluk ve zorluğa karşı gönülden inancın ve gözü kapalı olan Allah(c.c) birdir,tektir inancıyla kendini şehadete inandırmıs sahabilerin ruhları emin olun sizin yaptıklarınızı görüyor ve üzülüyor diyerek yazımı sonlandırırken,inanan ve kalbi yüreği Allah(c.c) diye çarpan dava kardeşlerimi selamlıyorum.Yolu Allah Olanın Yükü Cennet Olur Diyerek En Kalbi Duygularımla Sizi Yüce Rabbıme emanet Ediyorum.

Es-Selâm

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEĞİŞEN MESLEKLER VE MESLEK AHLAKI

HIZLI YORUM YAP