ROMAN HAVASI GECE GÜNDÜZ TAM GAZ

EVİNİZİ SATIN GİDİN
Gaziosmanpaşa' da vatandaş şikayetçi Kurumlar Sesiz kaldı.
Merkez Mahallesi çimen Sokata, Romanlar eğlencesini Sokakta yapmaya kalkınca Vatandaşların rahatsız oldu. Kurumları ve 112 Yi Aramalarına Rağmen, Polisler vatandaşların mağduriyetlerini gidermek yerine dalga geçtiler . Evinizi satın gidin şeklinde bir ifade ile karşılaşan vatandaşlar, konuyu diğer kurumlara da taşıyınca Yetkililer İddiaya göre Kafasını kuma gömdü.


HER AKŞAM EĞLENCE
Hemen Akşam Yapılan Eğlencelerin sonu gelmek bilmiyor. Gaziosmanpaşa " da romanların ağırlıkta yaşadığı sokakta düğünler asker eğlenceleri nişanlar bitmek bilmiyor. Eğenlencelere tepki gösteren ve uyumak isteyen bir vatandaşın ifadesine göre ;
Ben aracımı yola yanlış park ederek trafigi engellesem, ayağa kalkan mahalle sakinleri emniyet belediye trafik ekipleri söz konusu romenler olunca herkes Başını kuma gömüyor.
Bizler gece boyunca uyuyamıyoruz. Kimsede bunlara dur demiyor ne zaman isterlerse o zaman bitiyor eğlenceleri. ,
Sanki biz filistinliyiz, romenler israilli dokunuzmazliklari var. Devlet bize filistinli muamelesi yapiyor. Kimse halkin ortak kullanim alanlarini belirli bir kişiye, veya zümrenin sahsi kullanimina tahsis edemez. Halkin huzur ve sükununu bozduramaz. Buranin Belediye, Emniyet, Kaymakamlik ve diger kolluk kuvvetlerinin hepsi suc isliyor. Delil olarak 112 çağrı merkezi aramalari ile, bu görüntüleri gösterebilirsiniz. 18 yasina girmeyen kız ve erkek çocuğu sokak ortasinda davul zurna dügünle evlendiriliyor devletin gözü önünde yetkililerden bir haber.


Yakin civardaki tüm romenler bizim sokaklari mesken tutmuşlar düğün, nişan, asker eğlencelerinin hepsini burda yapiyorlar, mahalle sakinlerine illal dedirttiler, devlet yetkilileri sikayetleri dikkate almayarak halki kin ve nefret suçuna itiyorlar.
bizim gidecek başka evimiz yerimiz yok hep birlikte kardeşçe yaşamak varken bizleri bu sokakta yok sayanlara da bir çağrımız olacak, bizler farklı mozikleri içinde barındırıyor olabiliriz ancak kardeşçe yaşamak zorundayız. Herkes bir birinin hakkına bu şekilde girerse bizleri yok sayarlarsa bu nasıl olacak….?