DOLAR

33,9970$% 0.29

EURO

37,8820% 0.7

STERLİN

44,9564£% 0.87

GRAM ALTIN

2.821,93%0,45

ONS

2.582,42%0,18

BİST100

%

a

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği’nde Denetleme yapıldı.

Her ne kadar dernekler hukukuna serbestiyet ilkesi hakim olsa da dernekler tamamen sınırsız hareket etme özgürlüğüne sahip değildir. Dernekler, önce kanunlara daha sonra da kendi tüzüklerine uygun hareket etmek zorundadır. Bu nedenle derneklerin faaliyetlerinin hukuka, kamu düzenine ve kuruluş amaçlarına uygunluğunun denetlenmesi için devlet tarafından denetime tabi tutulur.


Sakarya Valiliği Dernekler masası yetkilileri, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneğini denetledi.

Dernek Başkanı Aslı Çam denetimle ilgili olarak bir açıklama yaptı, Derneğimiz ve şahsım adına uğradığımız mağduriyet nedeniyle Sakarya Valiliği Dernekler masası ekiplerince derneğimize gelip derneğimizi titizlikle denetlediler ve derneğimizde kanuna uygun olmayan hiçbir olumsuzluğa rastlanmadı.
Devletimiz bir liranın bile hesabını soruyor bizlere herkesin içi rahat olsun.
Kişilerin bireysel işledikleri soruşturma aşamasında olan konularla şahsımın derneğimizin kurum ve kuruluşların alakası yoktur.
Dernek ve yardım kuruşlarına bağışta bulunan vatandaşlarımızdan verdikleri her kuruşun bağış makbuzunu istemelerini teslim edilip edilmediğine dair tutanağını görmelerini olabildiğince bankalar üzerinden bağış yapmalarını kötü niyetli kişiler tarafından kandırılmamalarını haklarını savunmalarını önemle rica ediyorum.
Engelli bireylerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz bu konuda bizlere yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BU CADDEDEN ÖLÜ ÇIKAR

HIZLI YORUM YAP