Sakaryaspor Başkanına Tokat Atan Şahıs Tutuklandı

Sakaryaspor Başkanına Tokat Atan Şahıs Tutuklandı

Medya Rota-BHA

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn'in darp edilmesi olayı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Başkana tokat atan, kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu olan C.Ş., İstanbul Beşiktaş'ta kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alma işlemini Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdi.

Sakarya'ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan C.Ş., saat 15.00'te adliyeye sevk edildi. Ters kelepçeli olarak adliyeye getirilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİNDE KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

C.Ş., emniyetteki ifadesinde, yaşanan tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamadığını belirtti. "Yönetimde beraber çalışıyorduk. Yönetimle ilgili sıkıntılara dair bir tartışma çıktı. Bunun sonucunda kendime hakim olamadım," dediği ifade edildi. Ayrıca C.Ş., olay sırasında 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.'nin de orada bulunduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini iddia etti.

GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDEN KİŞİ ARANIYOR

Olayın görüntülerini kaydettiği iddia edilen ve 29 Ağustos 2024 tarihinde görevinden istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından telefonu kapalı olan Gökhan İn ile de iletişime geçilmeye çalışılıyor.