Samsung Galaxy Note 7 Ön İnceleme

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7, düzenlenen Unpacked etkinliğinde tanıtıldı. Peki Galaxy Note 7 bizlere neler sunuyor? Cevabı Galaxy Note 7 ön inceleme videomuzda.

Samsung, uzun zamandır merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 7'yi düzenlediği etkinlikte tanıttı. New York'ta düzenlenen ve bizim de canlı olarak anlattığımız etkinlikte Galaxy Note 7 ve yenilenen aksesuar ailesi ortaya çıkmış oldu. Herkesin merakla beklediği Galaxy Note 7 nihayet elimizde. Dünyadaki büyük teknoloji siteleriyle aynı zamanda, Galaxy Note 7 ön inceleme videosunu sizlere sunuyoruz. Bakalım Galaxy Note 7 bizlere neler sunuyor?
Galaxy Note 7'nin tüm özellikleri ve fiyatı

Samsung, merakla beklenen Galaxy Note 7 akıllı telefonunu tanıttı. Galaxy Note 7 özellikleri ve...

Galaxy Note 7'nin çılgın özellikleri

Samsung'un 2 Ağustos'ta tanıtılacak olan Galaxy Note 7 modeli, Iris tarayıcı ve gelişmiş S-Pen...

Galaxy Note 7 Türkiye'ye ne zaman satışa sunulacak?

Samsung Galaxy Note 7, Türkiye'de 12 Ağustos itibariyle ön siparişe sunulacak. Ön sipariş sürecinde Samsung Gear VR'ın USB Type C ile beraber güncellenen yeni sürümü de hediye edilecek. Galaxy Note 7, ülkemize 3 farklı renkle gelecek. Bu üç farklı renk arasında mavi renk bulunmuyor. Satışta olacak ürünler altın, gümüş ve siyah olacak. İncelediğimiz model de siyah olanı. Şimdi sizi 12 dakikalık detaylı Galaxy Note 7 ön inceleme videomuzla baş başa bırakalım. Galaxy Note 7'nin detaylarını okumak isteyen takipçilerimiz de haberi okumaya devam edebilirler. İyi seyirler...

Youtube Kanalımıza Abone Olun

Biyometrik doğrulama sistemiyle desteklenen Iris Scanner

Galaxy Note 7, parmak izi okuyucusuna ek olarak Iris tarayıcısıyla geliyor.İnceleme videomuzda da denediğimiz iris tarayıcı Uygun ortam koşullarında telefonun kilidini sadece 0.22 saniyede açabiliyorsunuz! Parmak izi okuyucusundan hızlı olduğunun altını çizelim! Biyometrik kimlik doğrulama sistemi sayesinde telefonu sizden başkalarının açması daha da zorlaşıyor.

Su da bile telefonu kullanın!

Galaxy Note 7, Galaxy S7 ailesi gibi IP68 özelliğine sahip. Bu özellik telefona suya karşı dayanıklılık özelliği sunuyor. Suya karşı dayanıklı tüm dokunmatik ekranlı telefonların ekranını, suyun içerisinde kullanmakta zorluk çekeriz. Fakat Galaxy Note 7'de Samsung, yeni nesil S-Pen teknolojisiyle telefonu sulu ortamlarda bile kullanmamızı sağlıyor. Mesela yağmur yağıyor ve telefonu dışarda kullanmak istiyorsunuz. S-Pen ile telefonun ekranı ıslak olduğunda bile kontrol tamamen sizde olacak.

Galaxy Note 7 özellikleri

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7, donanım tarafında Galaxy Note 5'in epey önünde yer alıyor. Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde kullanılan Exynos 8890 işlemcisinden gücünü alacak olan Galaxy Note 7, 4 GB RAM'e sahip. Minimum dahili depolama kapasitesi 64 GB olan Galaxy Note 7, microSD kart desteğiyle dikkat çekiyor. Galaxy Note 5'e göre hafıza noktasında çok ciddi bir artış yaşandığını söyleyebiliriz. Batarya konusunda da 3500 mAh seviyesine çıkan Galaxy Note 7, Note 5'e göre 500 mAh daha yüksek bir batarya sunuyor.

Galaxy Note 7 ekran özellikleri

Ekran tarafında Galaxy Note 5'e göre teknik özellik açısından benzer olan ekran, farklı olarak iki tarafı kıvrımlı Edge ekran ile beraber geliyor. Artık düz ekranlı Galaxy Note 7 olmayacak. Ayrıca VR için de ekranda optimizasyonlar yapılmış. Gear VR kullanımı, diğer modellere göre daha kaliteli olacak. Galaxy Note 7'nin ekranı ve arka tarafı da Corning Gorilla Glass 5 cam ile korunacak.

Galaxy Note 7 kamera özellikleri

Samsung'un Galaxy Note 7 modelinde tercih ettiği kamera kombinasyonu, Samsung Galaxy S7 ailesindeki kamera kombinasyonuna oldukça benzer. Note 7 modelinde de f/1.7 diyafram açıklığına sahip 12 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ön kamera kullanılıyor. Ana kamera OIS desteğine sahipken, ayrıca diğer modellerden farklı olarak HDR video desteğine de sahip. Videolar için ayrı bir işlemcinin kullanıldığını da hatırlatalım.