DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Sarıgöl için bende varım

 

Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesine, Muhtar Adayı olan Suat Erdal, Sarıgöl’ ün Çehresini değiştirmek için Bende Varım Dedi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yapılacak olan, seçimlerde Muhtar adayı olarak yola çıktım. Ben istiyorum ki Sarıgöl “ ü Sarıgöllü olanlarla yönetelim, istiyorum.

Yıllardır Sarıgöl’de yaşayan biri olarak ben yaşadığım yeri güzelleştirmek için yola çıktım. Burada yapılması gereken o kadar çok şey varken kimsenin bir şey yapmaması bizlerinde bu yola çıkması için karar vermeme sebep oldu. Sarıgöllü vatandaşlarımızın da teveccühü, olursa gelin bu güzel mahallemizi birlikte yönetelim diyorum.

Sürpriz Projeler ve sürpriz isimlerle yılların verdiği tecrübe ve ahlaklı dürüst kişilikli bir, kardeşiniz olarak sizlerin her daim yanında olan sizlerin bir abiniz kardeşiniz komşunuz olarak en önemlisi sizden biri olarak bu göreve talip oldum. Bundan sonraki, süreçte sizlerinde teveccühü olursa birlik ve beraberlik içinde Sarıgöl “ için çalışalım.

 

SUAT ERDAL KİMDİR

Adana’nın Kozan ilçesinin bir doğdum ilk okulu doğduğum köyde okudum. Orta ve lise eğitimi Adana Rize ve İstanbul Plevne lisesinden mezun oldum.

Askerlik görevimi Kıbrıs’ta yaptım. 1980 yılında askerden geldim aynı yık çalıştığım firmadan ayrılıp tarım sulama borularının üretimine başladım birçok şehir ve kentlerin alt yapı borularını  ve arazi sulama borularını ürettim 2008 yılında  üretimi bıraktım halen  PLS makinaları imalatı yapmaktayım üç çocuk iki torunum evliyim mutlu bir ailem var.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MURAT KURUM, FARİKA KİTAPLI KAHVE-2’DE GENÇLERLE BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP