DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Sarıgül’den bir hamle daha engelliler Bakanlığı’ kuruluyor.

Mustafa Sarıgül, üst üste yaptığı açıklamalarla Türkçe’ gündemi,.üstünde büyük etkiler yapmaya devam ediyor . Sarıgül gölge bakanlıkları hakkında sık sık basına demeçler verirken son olarak üstünde durduğu engelliler Bakanlığı’ ile ilgilide açıklamalarda bulundu, kulis bilgilerine göre Sarıgül’ün üstünde durduğu ismin Tayfun Güler olduğu ve bu konuyla ilgili de çalışmaların devam ettiği gelen bilgiler arasında. Mustafa Sarıgül, ün en yakında olan isimlerden olan Güler, kurucu il başkan yardımcılığı da biliniyor.

Aynı zamanda parti meclis üyesi olduğu , basın komisyon başkanı olarak da görevlerde bulunmuş siyasette aktif rol oynayan Güler, engelliler komisyon başkanlığı görevinde bulunmuş Yaptığı çalışmalar gönüllere giren birisi olan Engelliler bakanlığı daha yakın olduğunu ve bir çok engelli STK temsilcileri Tayfun Güler , i bu konuda ,desteklediğini de biliniyor.

Uzun soluklu siyasetin içinde yetişmiş birisi olarak ön plana çıkan Güler için engellilerin dertlerini dinleyen sürekli olarak STK ,temsilcileriyle bir arada olan bu işe gönül vermiş işini yandan değil candan yapan siyasetçilerin arasında olan birisi Sarıgül gönüllüsü ve Türkiye sevdalısı olan , Güler gölge bakanlık engelliler bakanlığı olarak Sarıgül , ün açıklayacağı isimlerin başında gelen isim olarak görülüyor…..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Gelecek Var

HIZLI YORUM YAP