DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ONS

2.653,23%-0,08

BİST100

9.109,34%2,37

a

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay: "Kanserle savaşırken iftiraya maruz kaldım"

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişki yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, son dönemde hakkında çıkan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişki yaşadığını iddia eden haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durbay, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda, bu iddiaların “planlı bir iftira kampanyası” olduğunu belirterek, yüzlerce kişiyi dava ettiğini duyurdu.

“Kanserle mücadele ederken bu iftiralarla karşı karşıya kaldım” diyen Durbay, kolon kanseri teşhisi konulduğunu ve zorlu bir süreçten geçtiğini açıkladı. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde 2 Ağustos 2024 tarihinde bağırsak ameliyatı geçirdiğini ve 4 Eylül’de aldığı patoloji raporlarının sonucunda hastalığını öğrendiğini anlatan Durbay, kız kardeşinin riskli bir hamilelik geçirmesi nedeniyle hastalığını yakınlarına bile anlatamadığını belirtti. Bu durumun kendisinde derin bir yara açtığını söyledi.

Durbay, sağlık sorunlarıyla boğuşurken aynı zamanda organize bir iftira kampanyasının hedefi olduğunu belirterek, sosyal medyada yayılan yalan haberlerin kendisini ve ailesini zor durumda bıraktığını ifade etti. “Ameliyatımın ardından organize bir iftira kampanyasına maruz kaldım. Son olarak da tamamen yalan ve iftiralarla dolu bir yazı yayıldı. Bu alçakça iddialarla beni, ailemi ve CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’i hedef aldılar” diyen Durbay, 100’den fazla kişi ve kuruma karşı hukuki süreç başlattığını ve bu kişilerin hukuk önünde hesap vereceğini belirtti.

Açıklamasında Özgür Özel ve eşi Didem Özel’e teşekkür eden Durbay, “Özgür Özel ve değerli eşi Didem Ablam, bu zorlu süreçte yanımda olup bana büyük destek verdiler. Desteklerinizi ömür boyu kalbimde taşıyacağım” dedi.

Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olarak görev yapmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Durbay, hastalığını yenme konusunda kararlı olduğunu vurguladı. “Sizlerin destekleriyle bu hastalığı da yeneceğim. Birlikte iyileşip birlikte güçleneceğiz” diyerek moral mesajı verdi.

Ebru Küçükaydın tarafından “haberimizvar.net” adlı internet sitesinde yayımlanan “Özgür Özel düğümü Şehzadeler’de mi çözüldü?” başlıklı yazıda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Gülşah Durbay arasında bir ilişki yaşandığı iddia edilmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NET HABER-SEN’E SORUŞTURMA!!

HIZLI YORUM YAP