DOLAR

36,1036$% 0.16

EURO

37,2880% -0.26

STERLİN

44,7557£% -0.25

GRAM ALTIN

3.336,42%-0,62

ONS

2.866,20%-1,06

BİST100

9.805,12%-0,79

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Şile’de Balıkçı Teknesi Battı 1 Kişi Suda Kayıp

Şile Limanından sabah saatlerinde Karakaş isimli teknesiyle denize açılan Mehmet Yalçın (64) Ayazma Plajı açıklarında batmasıyla teknesi kayboldu ve balıkçıdan haber alınamadı. Sabah saati 07.00 de gelen ihbar ile Sahil Güvenlik arama botları ve dalgıçlar arama çalışmalarına başladılar.Arama çalışmaları sırasında balıkçı teknesinin kamara kısmı bulundu ve Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına getirildi. Balıkçı barınağı güvenlik kamerasında kayıp Balıkçı Mehmet Yalçın’ın sabah 04 55 sıralarında limandan çıkış yaptığı görüldü.

Şile Limanında acılı aile yakınları yetkililerden haber beklerken Balıkçı Mehmet Yalçın’ı tanıyanlar kendisi sportmen biri ve lakabı Pehlivan Mehmet olarak tanırız ve her türlü arama kurtarma çalışmalarında en önce giderdi Hatay depreminde olduğu gibi. Sabah saatlerinden bu zamana haber alınamamasından dolayı şaşkınlık yaşıyoruz dediler.

Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmalarına donanımlı Balıkçı tekneleri de Sahil Güvenlik ekiplerine destek veriyorlar. Karadan AFAD ekipleri, denizden Sahil Güvenlik ekipleri arama çalışmaları gün boyu devam edildi.

Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi ve çalışmaların yarın sabah şafak vaktiyle başlayacağı belirtildi.

Nurcan Kırcalı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara Kent Konseyi'nde Türk-Japon dostluğunun 100. yılına özel sergi

HIZLI YORUM YAP