Şişli Belediye Başkan Yardımcısı’na terör gözaltısı

İstanbul'da 27 ayrı adreste PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı C.Y.'nin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında  İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne (TEM) bağlı polis ekipleri, il genelinde sabaha karşı 27 farklı adrese operasyon düzenledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında sözde kadro düzeyinde faaliyet gösteren 25 şüphelinin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda 19 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı C.Y.’nin de olduğu öğrenildi. Şüphelilerin UYAP sorgulamalarında bir kişinin  “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan aranması olduğu belirlendi.

İstanbul emniyet Müdürlüğü, Terör şubenin,PKK operasyonunda gözaltına alınan CHP İstanbul Şişli Belediye Başkanı yardımcısı Cihan Yavuz'un evinden yapılan aramada çıkanlar

Adreslerde yapılan aramalarda ise 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 102 adet fişek ile çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve örgütsel bez parçaları ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüphelilerin buradaki işlemleri sürüyor

İşte CHP, Saadet Partisi ve İYİ Parti'nin PKK ile bağlantılı adayları!

Türkiye, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi listelerine sızan 340 PKK'lı ismi konuşuyor. CHP, İyi Parti ve Saadet listelerine girmeyi başaran 340 PKK'lının nasıl bir pazarlık sonucu bu ayrıcalığı elde ettiği merak ediliyor. Türk siyaset tarihinin en büyük skandallarından biri 31 Mart yerel seçimlerinde sahneye konuluyor.

CHP, HDP, Saadet ve İyi Parti'den oluşan Zillet İttifakı Kandil'den gelen 340 ismi listelerine alarak büyük bir skandala imza attı. Her fırsatta HDP ile ittifakı reddeden Kılıçdaroğlu, 229 PKK'lıyı listelerine alarak Atatürk'ün partisi CHP'yi Kandil'in kirli politikalarına teslim etti.

31 Mart seçimlerinin propaganda sürecinde "biz hiçbir parti ile ittifak kurmadık, pazarlık yapmadık" diyen Saadet Partisi yöneticilerinin doğru söylemediği ortaya çıktı. PKK terör örgütü ile bağlantılı 82 ismin Saadet Partisi listelerinden aday gösterilmesi gündeme bomba gibi düştü. Şimdi merak edilen soru şu: Saadet Partisi hangi pazarlık karşılığında bu 82 ismi listelerinden aday gösterdi? Saadet Partisi tabanı PKK terör örgütü üyelerine oy vermeyi nasıl hazmedecek? Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bu konuda bir açıklama yapacak mı?


Cihan YAVUZ (Cumhuriyet Halk Partisi-İstanbul/Şişli-İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı)

18/11/1998 günü saat 19.15 sıralarında İstanbul ili Kadıköy ilçesi Bağdat Caddesi üzerinde bulan BP benzin istasyonuna yakın yol üzerine molotof kokteyl atılması ve "biji serok apo" ibareli pankartın bulunması olayıyla ilgili şahısların 34 TEM 09 plakalı ticari oto ile kaçtıkları tespit edilmesi üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul 1.bölgeden sorumlu HDP il yöneticisi ayrıca düzenlenen eylem/etkinliklere katıldı.

İstanbul/Sultanbeyli'de aralarında MAŞALLAH (K) Mahşuk KARLIDAĞ'ında aralarında bulunduğu PKK/KCK (Devrimci Gençlik İnisiyatifi) (DGİ) mensuplarınca Nisan 2016 ayında hazırlanan ve Sultanbeyli/Kent Meydanı yakınlarındaki bir adreste naylon pankartlara sarılı halde saklanmakta olan 7-8 adet molotof kokteyli 4-5 adet el yapımı patlayıcı (EYP) ile birlikte 1 adet pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait şerit halınde dizili fişeklerin 11/08/2016 saat:20.00- 21.00 sularında,- Selahattin Yilmaz ,- Burhan Taşdemir ,- Mustafa Cengiz ,- İzzettin Yıldız ,- Yaşar Çiceklidal ,- Cihan Yavuz isimli şahsılar tarafından Burhan Taşdemir'e ait beyaz renkli kapalı kasa kamyonet ile başka bir yere nakledildiği ayrıca nakil sırasında söz konusu malzemenin sebze meyve kasaları ile kamufle edildiği tespit edildi.

PKK/KCK terör örgütü adına işbirlikçilik yaptığı,

Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan, örgüt güdümünde gerçekleştirilen eylem/etkinliklere katılan ve haklarında örgütsel faaliyetlerde bulunduğu şeklinde ihbarda bulunulan şahıslardan olduğu bilinmektedir.