SON DAKİKA! Adli tıp sonucu ortaya çıktı: Narin boğularak öldürüldü!

DİYARBAKIR-BHA

Diyarbakır'da yaşanan trajik olayda, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Adli tıp uzmanları tarafından yapılan otopsi sonucunda Narin'in boğularak öldürüldüğü kesinleşti. Olayla ilgili olarak amcası Salim Güran'ın da şüpheliler arasında yer aldığı belirtildi.

Narin'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma yeni bir aşamaya geldi. Adli tıp raporuna göre, 8 yaşındaki kız çocuğu boğularak öldürüldü.

CNN TÜRK'ün aktardığı bilgilere göre, Adli Tıp uzmanlarının yaptığı otopsi sonucunda Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

AMCASININ ARABASINDA KANITLAR BULUNDU

Narin'in boğulması sırasında ağzından çıkan sıvı, amcası Salim Güran'ın eline, oradan da aracın direksiyonuna ve koltuğuna bulaşmış.

GENİŞ ÇAPLI İNCELEME YAPILDI

Otopsi işlemleri sırasında Narin'in vücudundan 91 örnek alındı. Bu örneklerin her türlü suçu ortaya çıkarmak amacıyla incelendiği belirtildi.

İlk incelemeler sonucunda, çocuğun cesedinde ciddi derecede çürüme başladığı gözlendi. Adli tıp raporunda kesici-delici alet veya ateşli silah yaralanması tespit edilmediği belirtildi. Ayrıca iç kanama bulgusuna da rastlanmadı.