DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLMAKTAN KORKMAYIN

ŞAMPİYONLARIN KUŞAK TERFİ SINAVI RENKLİ GEÇTİ

Taekwondocu Şampiyonlar Büyük bir mücadele ile alın teri dökerek üst kuşaklara geçtiler.

Gelişim Spor Komplensinde Milli Takım Antrönörü ( JJF, KKF ) Dünya şampiyonu ( KKF ) Oscar ödüllü Antrönürümüz VAHAP BARAN yönetimde Uluslar arası fedarasyonlara sporcu yetiştiriliyor.

63 Sporcuyu geleceğin Spor dünyasına hazırlayan Vahap BARAN “ Bu turnava ile de sporcuların bir üst kuşağa geçmesine katkı sağladı.

Konuyla ilgili açıklama Yapan” BARAN “ uyuşturucu ile mücadele Sporsuz düşünülemez dedi. BARAN Günümüzde kol gezen her yerde erişiminde kolaylıkla yapıldığı çağın vebası olarak bilinen gençlerimizin düşmanı olan uyuşturucu ve yasaklı maddelerden gençlerimizin uzak durması için spora daha çok değer verilmesi bu ve bunun gibi spor dallarının herkesim tarafından desteklenemsi gerektiğinin altını çizdi.

Bizim amacımız gençlerimizi hayata daha disipli daha verimli hazırlamak, istiyoruz ki daha çok gencimize ulaşalım daha çok kişiye dokunalım çünkü gençlerimiz pırıl pırıl herşeyin en güzelini hak ediyorlar. bazı kesimin baktığı gibi Z kuşağı diyerek gençlerimiz ötekileştiriyor. bizler onların Z Kuşağı diyerek ötekiletirdiğine evlatlarımız kardeşlerimiz geleceğimiz olarak bakıyoruz.

bir dünya şampiyonluğunu hayal edin dünyanın herhangi bir ülkesinde Türk bayrağını gönlere çektiren bizde varız diyen gençlerimizi düşünün bizden de dünya şampiyonu diyen evlatlarımızı hayal edin ülke olarak göğsümüz kabarmaz mı?

Dünyada Obezite sıralamasına girmiş bir ülke olarak sağklıklı disiplinli kendine güvenen, her işi layıkıyla yapan bir gençlik yatiştiriyoruz.

Ülke olarak Devletimiz Spor adına Projelerle halkımıza hizmete çalışırken biz birey olarak genç nesili alkolden uyuşturucudan şiddetten uzaklaştırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

SAVUNMA SPORLARI OLARAK DESTEĞİN ÇOK AZ OLDUĞUNA ŞAHİT OLUYORUZ

Sporun en çok okul hayatında, katkısı oluyor. spor yapan gençlerle yapmayan gençlerin arasındaki fark okulda derslerinden davranış biçimlerine varana kadar her yönde belli oluyor.

Ülkemizin çevresinde Son 25 yılda 17 Savaş olmuş bir nesil olarak pisikolojinin içinde hayata olumsuz bakan karamsar bakan, nesilden bahsediyoruz.

Oysa Ülkesini spor platformlarında zirveye taşımak ülkesine katkıda bulunmak için savaşın dışında hayat olduğunu bilen bir nesil yetiştirmek en büyük gayemiz.

BİZ SPOR NESLİ OLARAK BASINIMIZIN BİZE DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ.

Spora ve sporculara Basın olarak gerek desteğin verilmediğini düşünüyorum. Gündemler sürekli değişiyor. ama hiç bir zaman bu ülkede başarılı bir sporcu yaptığı başarılı çalışmalarla gündem olmamıştır. Hep olumsuz haberler gündemde kalmayı başarırken olumlu olan dünya şapiuyonu olan bir sporcu gündemde kalmayı başaramıştır gündemi beliryen basımızın Değerli temsilcilerine buradan şunu söylemek istiyorum başarı her nerede olursa olsun kim olursa olsun taktir görmeli ve gerekli değer verilmelidir.

Bu anlamada Avrupa Birliği Gazetesi sizleri Kutluyor, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SÖVE KALİTE FARKI MERT SÖVE

HIZLI YORUM YAP