36,5863$% 0.04
39,7041€% 0.08
47,1464£% -0.01
3.395,62%0,04
2.888,39%-0,69
10.422,24%-0,81
Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan çocuklar için sosyal medya üzerinden “Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak” ve “Evimi Süslüyorum, 100. Yılımızı Kutluyorum” adlı 2 ayrı yarışma düzenleyen Sultangazi Belediyesi, dereceye giren çocukları belirledi. Çocuklara hediyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlerine götürülerek teslim edildi.
Sultangazi Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen çocukların evlerinde verimli ve keyifli zaman geçirmeleri için 2 ayrı yarışma düzenledi.
“Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak” adlı yarışmayla, ilk ve ortaokul öğrencilerinden evlerindeki atık ürünleri (pet şişe, karton vb) değerlendirerek bir materyal üretmeleri istendi. Çocuklar, tasarladıkları ürünlere, hayal güçlerini kullanarak bir de hikaye yazdı. Tasarımları en çok beğenilen küçük mucitlere akıl ve zeka kitapları ile zeka oyunu Equilibrio hediye edildi.
İkinci yarışma ise “Evimi Süslüyorum, 100. Yılımızı Kutluyorum” oldu. Bu yıl koronavirüs nedeniyle bayramı evlerinde kutlayan çocuklardan evleri süslemeleri ve sosyal medyada paylaşmaları istendi. Yarışma, çocuklardan yoğun ilgi gördü. En iyi süsleme yapan 30 çocuğa, akıl ve zeka oyunu Equilibrio hediye edildi. Her iki yarışmada da dereceye giremeyenler unutulmadı. Onlara da Sultangazi Belediyesi bünyesinde bulunan ve 22 bin e-kitaptan oluşan dijital kütüphanenin şifresi veriliyor.
Eyüpsultan Belediyesi’nden “Evde Kalanlara” Moral Konseri
Sultangazi’de Ramazan Boyunca Her Akşam Çocuklara Şenlik Var
Gaziosmanpaşa’da Ramazan Etkinlikleri: Cami ve Türbe Ziyaret Turları Başladı
Retina Yırtıkları Lazerle Tedavi edilebiliyor
MUHALEFETE SESLENİŞ
GOP’da Erzincanlılar İftar Yemeği ve Konserde Buluştu…
Saydam:Güçlü kadın güçlü gelecektir.
ANIL ALAN: ENGELLİLER İÇİN SAHNEDEYİM
Gıda skandalı bitiyor: Sucuğa sakatat, baklavaya ay çekirdeği
Ece Gürel yıllar önce yarışma programına katılmış! Hayalini açıklamış
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden Kutsal Mekanlara Manevi Yolculuk
Ece Gürel’in cenazesi ailesine teslim edildi, cenaze programı belli oldu
Ece Gürel hayatını kaybetti
Ece Gürel’in kıyafetleri incelenmek üzere emniyete götürüldü:
Sultangazi’li Çocukların “İyilik Kumbarası” Var
Arama Kurtarma ekipleri iftar sofrasında buluştu
Türkiye’nin incirdeki yeni yıldızı “Siyah orak”, dünya pazarında dengeleri değiştirecek
Ece Gürel’in eşinin hesabındaki rakamlar dikkat çekti: Ne anlama geliyor?
Alayaziköyü Başarıya doymuyor
Sultangazili Çocuklar, Sertaç Abi ile Cami Buluşmaları’nda
Zabıta ekiplerinden fırınlara Ramazan pidesi denetimi
Eyüpsultan’da nostaljik Ramazan gelenekleri yeniden hayat buluyor
Özcan Deniz adliyede!
SULTANGAZİ HABİPLER YOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA
İNFAZ DÜZENLEMESİNDE SON DURUM
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.