DOLAR

34,1628$% -0.05

EURO

38,1387% 0.1

STERLİN

45,2600£% -0.59

GRAM ALTIN

2.869,83%-0,17

ONS

2.620,83%-0,04

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Sultangazi’nin 2015 Faaliyet Raporu Onaylandı

Sultangazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısının son oturumu Meclis Başkanvekili Av. Hacı Orhan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 2015 yılı faaliyet raporu meclisin gündemine taşındı.

Sultangazi’nin 2015 Faaliyet Raporu Onaylandı

Sultangazi Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısı üçüncü birleşiminde 2015 yılı faaliyet raporu görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Bizim başarımız ülkemizin başarısıdır. Onun için yarınları hazırlarken, küçük düşünmedik, büyük düşündük. Çünkü ülkemizde büyük düşünen güçlü bir iktidar var karşımızda.” Dedi.

Sultangazi Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın açılış konuşmasıyla başladı. 7 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalar ve bu döneme ait projelerle ilgili Belediye Meclisini bilgilendiren Başkan Altunay’ın konuşması yaklaşık 1 saat sürdü.

sultangazi-belediyesi-faaliyet-raporu_DSC5345

”HALKIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Göreve seçildiği 2009 yılından bu yana Sultangazililerin en en büyük destekçi olduğunu söyleyen Başkan Altunay, “Bize bu desteği veren halkımıza çok şey borçluyuz. Ben halkımdan bugüne kadar sadece oy desteği görmedim, moral desteği de gördüm. Çalışkanlığımızla, hizmetlerimizle, dürüstlüğümüzle bugüne kadar halkımıza mahcup düşmedik. Bizim için Alevisi de, Sunnisi de, A mahallesi’de, B mahallesi’de, doğulusu da batılısı da aynı derecededir. Biz insanlarımızla el ele olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir hizmet yoktur. Biz bir ticari mantıkla belediyeyi yönetiyoruz. Sağlık alanında, eğitim alanında, spor alanında, yeşil ve park alanlarında Sultangazi’yi zengin bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de Sultangazi’nin alacağı daha çok hizmetler var.” Dedi.

“CEBECİ MAHALLESİ’NE 90 BİN METREKARE HİZMET TESİSİ YAPILACAK”

Cebeci Mahallesi’nde kamuoyunda “7 Yıldızlı Pazar Alanı” olarak bilinen Belediye Hizmet Binasının yapılacağını söyleyen Başkan Altunay, “Cebeci Mahallesi’ne yapacağımız hizmet binası 90 Bin metrekare. Bunun içinde kapalı Pazar alanı da var. Cebeci Mahallesi’ne yapacağımız hizmet tesisi Sultangazi Belediyemizin metrekaresinden daha büyük.. Esentepe Mahallesi’nde hizmet tesisinin çalışmasına başlandı. Diğer mahalleler içinde aynı çalışmalarımız olacak. Bu mahalleler için projelerimiz devam ediyor. Üç yılın sonunda Sultangazi’nin hiçbir mahallesinde sokakta pazar kalmayacak.” Şeklinde konuştu.

sultangazi-belediyesi-faaliyet-raporu_DSC5357

“METRİS KAVŞAĞI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR”

Kamuoyunda metris kavşağı olarak bilinen ve özellikle akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığıyla vatandaşı çileden çıkaran Tem otoyolu-Sultangazi sapağını da değinen Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sapağın genişlemesi ilgili bir proje vardı. Ancak bizim ilçe sınırları içerisinde tarihi eser çıkması, Gaziosmapaşa ilçe sınırları içerisinde ise kentsel dönüşümden kaynaklı sorunlardan dolayı bu proje bir süreliğine durdurulmuştu. Şimdi bütün bu sorunları aştık. Ayrıca çok yakın bir zamanda TEM’den ilçemize Elmabahçe tarafından giriş verilecek. Bu sorunu da çözmüş olduğumuzda Sultangazi’nin çok önemli bir ulaşım sorununu çözmüş olacağız.” Diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

50 milyonun bilgileri çalındı! Şimdi ne olacak?

HIZLI YORUM YAP