DOLAR

34,2653$% 0.06

EURO

37,6014% -0.09

STERLİN

44,8037£% -0.46

GRAM ALTIN

2.926,62%0,18

ONS

2.656,85%0,14

BİST100

9.159,11%0,55

a

Tarkan'dan kadınlara destek: "Psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz"

Megastar Tarkan, İstanbul'da 2 kadının katledilmesine tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" dedi.

ANKARA-BHA

Ünlü sanatçı Tarkan, İstanbul’un Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde yaşanan iki ayrı olayda Semih Çelik tarafından katledilen genç kadınlara ilişkin derin bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sokaklardan başıboş psikopatları temizleyin! Güvenli sokaklar istiyoruz!” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de artan kadın cinayetleri kamuoyunda büyük bir infial yaratırken, Tarkan bu konuda Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Fatih’te hayatını kaybeden genç kadınlar için düzenlenen bir eylemde çekilen fotoğrafları paylaşarak, “Kadın, çocuk, doğa, hayvan… Dünyanın başına gelen tüm kötülüklerin kaynağı erkekler. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar… Erkekliğimden utanıyorum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar!” diyerek kadınlara destek mesajı gönderdi.

Tarkan, daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, sokak köpeklerinin toplanmasına yönelik yasayı hatırlatarak, “Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz!” şeklinde bir çağrıda bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bu heykel, Samanyolu’nun yaratılışını açıklayan mitle ilgilidir.

HIZLI YORUM YAP