TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Sait, Kanal 16'yı ziyaret etti

Türk İnternet Medya Birliği'nin Genel Başkan Vekili, Kanal 16'da

Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) Genel Başkan Vekili ve 24. Dönem AK Parti Milletvekili Rifat Sait, Kanal 16'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Sait'e ziyarette, Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve Genel Koordinatör Mustafa Özdal eşlik etti.

Sait, görüşmede medya sektöründeki güncel gelişmeleri masaya yatırdı ve TİMBİR'in medya kuruluşlarıyla olan işbirlikleri hakkında bilgiler paylaştı. Özellikle yeni yayın döneminde TİMBİR, BHA ve Kanal 16 arasında kurulacak işbirliğinin önemini vurgulayan Sait, bu işbirliğinin medya dünyasında önemli bir sinerji yaratacağını belirtti. Ayrıca, TİMBİR Dijital Platformunun yayınlarının Kanal 16'nın Bursa Stüdyoları'nda gerçekleştirilmesinin sektördeki etkilerine değindi.

Yeni yayın döneminde TİMBİR Dijital Platformu'nda ilk konuk, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın olacak.

Ziyarette Hasan Özdemir ve Mustafa Özdal, Sait'e Kanal 16'nın yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Görüşmede, işbirlikleri ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve yeni yayın dönemi için karşılıklı başarı dilekleri iletildi. Kanal 16 yönetimi, ziyaretin ardından Sait'e teşekkürlerini ileterek, bu işbirliğinin medya sektörüne ve sektördeki gelişmelere olumlu katkı sağlayacağını vurguladı.