DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

TİP GAZİOSMANPAŞA DA İLK DEFA BAŞKAN ADAYI ÇIKARDI

Türkiye işçi Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı   Abuzer Turgut, Vaatlerini Sıraladı. Neden Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı.

Avrupa Birliği Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kıymet, Taylan ” ı ziyaret eden Turgut, ve ilçe yönetimi, Yaklaşan Yerel Seçimler için, Neden Başkan Adayı olduğunu Anlattı.

Turgut ;  Gaziosmanpaşa’da yeni bir anlayışı egemen hale getirmek, halkın belediyelerini halkla birlikte yönetmek için adayız. dedi.

Sorunları bilen, yerinde inceleyen, çözümler üreten nitelikli bir kadroyla oylarınıza talibiz. Ben 2017 den bu yana parti üyesi olarak çeşitli görevlerde bulundum. Burada en önemli şey Gaziosmanpaşa da TİP tarihinde ilk defa bir başkan adayı çıkarmasıdır.

Bu Demokrasinin, her düşünceden insanlarımızın var olma mücadelesinde, artık bir seçenek haline gelmiş olmamızdır.
Gaziosmanpaşa ” nın bana göre sorunları büyük çözümleri ise kolaydır. Gaziosmanpaşa nın Kentsel Dönüşüm gibi yıllardır kanayan bir yarası var. KENTSEL DÖNÜŞÜM RANTSAL DÖNÜŞÜME DÖNDÜ
Kentsel dönüşüm yerinde dönüşüm olarak önce insanların yaşam alanlarını sağlamlaştırmakken Boş alanlara kentsel dönüşüm yapan bir TOKİ “miz var. Toplanma Alanına TOKİ EV Yaptı. buna bir bir şahit oldum.
Deprem gündemimizin birici sorunu iken ne yazık ki, deprem kuşağında değilmişiz gibi hareket edilkiyor. hiç bir mahallede tam donanımlı bir toplanma lanı yok Koydukları konteynırların hepsi yağmalandı veya kaldırıldı. Toplanma alanlarına ev yapıldı…
Bizler bu göreve talip olduk çünkü bizim çocuklarımızın gittiği okullarda ne güvenlik var nede eğitim alanlarımızın kantinleri denetleniyor. Mikrop yuvasına dönen Lavobolar, hiç hijjen olmayan koşullarda okumak zorunda kalıyorlar.
Kadınlarımızın eğitim alabileceği kurslar, yok denecek kadar ev bütçesine destek vermesi için kadınlarımıza atölyeler kuracağız. bununla birlikte kendi ürettiklerini satabilecekler, böylece bir kişinin yerine iki kişilik gelir eve girmiş olacak buda bütçeyi rahatlatacağı için daha huzurlu daha ferah bir yaşam sağlayacak vatandaşlarımıza 16 Mahallemiz var. bunların hemen hemen hiç birinde sokatat akşam olunca yürümek zor, elinizi nereye atsanız heryerden sorun çıkıyor. Sorunlar varsa çözümleride bizim dönemimizde var olduğunu vatandaşlarımız görecekler.
Her Mahallede Kreş çalışması yapıcaz kadınlarımız el sanatlarını icra ederken çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabileceği kreşlerimiz olacak. Çocukların Sübyan okullarına gitmek yerine kreşlere gidecek, daha aydın daha bilgili bir nesil için b unu yapmak zorundayız.
gençlerimize özel hobi alanları kuracağız. mevcutta bu alanlar yok gençlerimizin sesi olacağız.
Sokak hayvalarının doğru düzgün bir barınağı yok, yapılanlarda sadece göstermelik, sokak hayvanlarımızın gerçekten canlı olduğunu, bilecek hekimler ile doğru güvenilir barınaklar kurmak olacak. Yeşil Alanların mahallelerde yetersiz olduğunu biliyoruz ailenizle gidecek bir yeşil alanınız bile yok. yeşil alanların sayılarını artıracağız güvenli parklar yapacağız. katlı otoparklar yaparak otopark sorununu kökten çözeceğiz dedi.
ABUZER TURGUT KİMDİR
1979 Ankara doğumlu, Yozgat Çekerek’li çiftçi bir anne babanın evladıyım. Aslen Yozgat Çekerek’liyim. Çekerek Kırkdilim köy okulunu bitirdikten sonra İstanbul Seyrantepe de bir tekstil atölyesinde işe başladım. 1993’ten bu güne kadar da aynı atölyede tekstil işçiliğine devam ediyorum.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesinde yaşıyorum. 22 yıldır evli ve 2 çocuk sahibiyim.

Siyasi mücadeleme Gaziosmanpaşa da Türkiye İşçi Partisi’ne 2017 yılında katıldım. Gaziosmanpaşa, Sultangazi İlçe Örgütünde ve emeklilikte yaşa takılanlar mücadelesinde aktif görevlerde bulundum. Memleketim Yozgat Çekerek’te Tokat-Yozgat Güç Birliği Platformu ile beraber HES projelerine karşı köylülerimle beraber doğamızı, suyumuzu katleden HES lere karşı mücadelenin içinde bulundum. Örgütlü mücadeleme devam ettiğim Türkiye İşçi Partisi’nde yoldaşlarımın ve halkımızın talebi doğrultusunda Sosyalist belediyeciliği yaşatmak için Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı oldum.
Yerel yönetimler, emekçi halkın sorunlarını en yakından bilen ve çözümler üreten merciler olmalıdır. Oysa bugün Türkiye’de yerel yönetimler, iktidar zihniyeti tarafından rantın, adam kayırmacılığın, ihaleciliğin kapısı olarak görülüyor. Muhalefetin de bu zihniyetle yeterince mücadele edebildiğini söyleyemeyiz. Bize bundan fazlası gerek! Biz kazandığımızda siz kazanmış olacaksınız. Belediyeniz sizin konuşmak istediğiniz sorunları konuşacak, çözüm sunacak, yanınızda olacak. Belediye başkanının yüzünü seçimden seçime değil, her istediğinizde, ihtiyacınız olduğunda göreceksiniz. Hiçbir işlevi kalmayan belediye meclislerini, tıpkı milletvekillerimizin TBMM’de yaptığı gibi halk adına halkın parasıyla yapılanları ve yapılmayanları takip etmek, hesap sormak için kullanacağız.
Konuşacağız, üreteceğiz, kazanacağız! Sosyalist belediyecilik için oylar Türkiye İşçi Partisi’ne! Türkiye İşçi Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Habibe Köroğlu Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Muhtar adayı

HIZLI YORUM YAP