TÜM TÜRKİYE” YE DEVA OLACAK PARTİ GELİYOR:

GAZİOSMANPAŞA" DA DEVA PARTİSİ HIZLI BAŞLADI

Gaziosmanpaşa " Deva partisi İlçe Başkanı İbrahim Giritli " Gaziosmanpaşa " da artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek, Gaziosmanapaşanın Devasının Deva Partisi Kadrolarında  Olduğunu söyledi.

Deva Partisi olarak halkın teveccühünün kendilerinin yanında olduğunu belirterek, Her yerden olunlu izlenimler aldığını ve artık Gaziosmanpaşa, Başta olmak üzere tüm Türkiye "ye dava olacak partinin, Ayak seslerinin duyulduğunu ifade etti.

Deva Partisi Gaziosmanpaşa " ilçe başkanıyla, Devanın " Yol Haritasını Konuştuk.

Soru :1:  Bize kendinizden söz edermisiniz ibrahim Giritli Kimdir Sizi tanıyalım !!!

Cevap : 1: 1974 Kütahya Tavşanlı Doğumluyum, Üniversiteyi Eskişehir "de okudum Tahsilimi tamamladıktan sonra uzun yıllar kimya sanayii sektöründe ve STK larda farklı pozisyonlarda yöneticilik yaptım. 2008 den beri İSG proseslerinin içerisindeyim. Kendimize ait bir danışmanlık firmamız var ve iş sağlığı güvenliği alanında farklı sektörlerden büyük-küçük birçok firmaya danışmanlık hizmetleri veriyoruz.

Türkiye Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İşletmeciler Derneği Genel Başkan Yardımcı-Hukuk Komisyonu Başkanıyım.  Aynı zamanda  A sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı ve İstanbul Bölge Adliye mahkemelerinde İş Sağlığı Güvenliği Bilirkişiliği yapıyorum ve İstanbul Ticaret üniversitesi İletişim Fakültesinde, İş sağlığı güvenliği eğitimcisiyim, 2020 den itibaren de Deva partisiyle görüşmelerimiz başladı, Deva Partisi Kurucu üyesi Hüseyin Nalbantoğlu " bizi aradı bu şekilde siyasete atıldım...

Son olarak Genel Başkanımız Ali BABACAN Beyle görüşerek bu görevi bize tevdi ettiler ve böylelikle başladı, önümüzdeki süreçte ilçe binamızın açılışı ve onun akabinde"de Kongremiz olacak " bizler Gaziosmanpaşa " mıza nasıl faydalı olabiliriz, diyerek halkın yanında sorunlarının çözüm noktasında, nasıl faydalı olabilirize bakıcaz, benim düşüncem şu ki kamu birimleriyle STK Lar , Muhtarlıklar, esnaflarla  ve halk ile sıcak diyaloglar kurmaya çalışacağız.

Soru : 2 : Halk Daha yeni kurulan bir parti olarak gelecek Partisine neden güvenmeli ve oy vermeli ?

Cevap :2 : Deva Partisi Bu gün Türkiye "de yaşıyan etnik kökenden bağımsız, kimliği dili dini ırkı fark etmeksizin herkesi kucaklayan " bir parti.

BİZİM ÖTEKİMİZ YOK

Mevcut iktidar Partisi " bazı şeylerin önünü alamadığı için Deva Partisi İhtiyaçtan doğan bir parti oldu. Demokratik ve Atılım Partisi, adı altında demokrasinin gereğini yapacağımız, ülkenin refahı huzuru için çalışacağımız bir Parti,Deva Partisi.

herhangi siyasi arenada yer olmamış, bir çok çalışma arkadaşlarımız var, ne gönül anlamında ne organik anlamda, ilk defa bizler görev alacağız.

Türkiye "de yaşayan herkesin hedeflerine ulaşabileceği bir yapı olacak.

Soru : 3 :Deva partisi olarak başarılı olup belediye seçimlerinde belediyeyi alırsanız ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz. Şu an ki Hizmet konusunda mevcut eksiklikler nelerdir?

Cevap : 3: Gaziosmanpaşanın Kendine Özgü problemleri var Bunlardan birincisi Kentsel Dönüşüm, de ciddi sıkıntılar var. Kentsel dönüşüm çok önemli olması gereken bir şey ama oradaki insanların zararının alınarak yapılması önemli ,ciddi maliyeti olan projeler ama bunları her iki tarafıda mutlu edecek mağdur etmeyecek şekilde yapılması önemli....

Gaziosmanpaşa ve Ülkemiz için güzel hayallerle yola çıktık. Artık toplumun fay hatlarıyla ve fraksiyonlarla ayrılmaktan yorulduğunu, kavga eden, hakaret eden ve hamaset yapan siyasetçiler istemediğini, kendi problemlerini bir an önce çözüme kavuşturan tabir yerindeyse ‘’KURTARICI’’ beklediğini görüyoruz. Dürüst ve ehliyetli DEVA kadrolarıyla inşallah bunu başaracağız.Bu amaç için çok çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gaziosmanpaşa’nın ve tüm ülkemizin huzur içinde yaşayacağı, demokratik ve evrensel hukuk değerlerinin egemen olduğu bir sistemin oluşması için tüm halkımızı DEVA partisinde buluşmaya davet ediyoruz.Hukuk olmadan ekonominin düzelmesi, yatırımların ve istihdamın artması mümkün değil.Dolayısıyla işsizliğin azalması,gençlerimizin umutlarının tükenmemesi için bir an önce evrensel hukuki değerlerin ülkemizde yerleşmesi gerekiyor.

Haber Kıymet Taylan & Bora Ay