37,5445% -0.07

Turgut Altınok'un kızı Ayça Altınok dünyaevine girdi

Ankara’da, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı muhteşem bir düğünle Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok ile Besa Holding’in genç patronu Efe Bezci dünyaevine girdi.

ANKARA-BHA

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok ile Besa Holding’in genç işadamı Efe Bezci, Ankara’da görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün, Ankara’nın seçkin otellerinden JW Marriott’ta gerçekleşti. Ünlü sanatçılar Ebru Yaşar ve Altay’ın sahne aldığı gecede, konuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı düğün, Altınok ve Bezci ailelerinin davetlerine kulak verdi. Nikah merasimini Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar kıydı. Düğünde, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran gibi isimler de hazır bulundu.

Genç çiftin mutluluğuna şahit olan misafirler, görkemli atmosferde keyifli bir akşam geçirdi. Düğün, Ayça ve Efe için hayatlarında yeni bir dönemin başlangıcı olarak anılmaya değer bir gece oldu.

Antalya dahil 19 ilde dolandırıcılık! Çete lideri berberden 1,2 milyarlık vurgun