Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde beşinci hafta tamamladı: Fenerbahçe Petrol Ofisi zirveyi sevdi

Kadın Futbol Süper Ligi'nde 5. hafta geride kalırken, lider Fenerbahçe Petrol Ofisi galibiyet serisini sürdürdü.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftası sona erdi ve Fenerbahçe Petrol Ofisi, galibiyet serisini sürdürerek liderliğini sağlamlaştırdı. Bornova Hitab Spor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 5 maçta 5 galibiyet elde ederek 15 puana ulaştı. Bu sonuçla sarı-lacivertli ekip, ligin zirvesindeki yerini korudu.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Karadeniz Ereğli Belediye Spor'un ligden çekilmesi nedeniyle bu hafta maç oynamadan 3 puan kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, ligde oynadığı 3 maçtan da galip ayrılarak 9 puana ulaştı.

Ankara temsilcisi ABB FOMGET, evinde Hakkarigücü Spor'u 2-0 yenerek puanını 10'a çıkardı ve 4. sıraya yükseldi. Lige müthiş bir başlangıç yapan Beylerbeyi Spor Kulübü ise deplasmanda ALG Spor'a 1-0 yenildi. Bu sonuçla Beylerbeyi 12 puanla ikinci sırada kalırken, ALG Spor 11 puana ulaşarak üçüncü sıraya yerleşti.

Kadın Futbol Süper Ligi'nde rekabet her geçen hafta daha da kızışıyor ve şampiyonluk mücadelesi Fenerbahçe, Beylerbeyi, ABB FOMGET, ALG Spor ve Galatasaray arasında devam ediyor.

DİĞER SONUÇLAR İSE ŞÖYLE:

Ünye Kadın Spor Kulübü - Beşiktaş JK Unıted Payment: 1-2

Trabzonspor - Amed Sportif Faaliyetler: 1-0

Çekmeköy Bilgidoğa - Fatih Vatan Spor: 0-5