DOLAR

34,2448$% -0.1

EURO

37,0837% 0.25

STERLİN

44,5090£% 0.44

GRAM ALTIN

3.013,31%0,70

ONS

2.736,90%0,81

BİST100

8.859,30%1,66

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Başkan Adaylığını Açıkladı

Başarılı çalışmaları ile örnek olan, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, 23 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Swissotel'de düzenlenen basın toplantısıyla yeni dönem için adaylığını resmi olarak duyurdu.

Hasan Engin Tuncer, yeni dönemde Türkiye Binicilik Federasyonu’nda hedeflediği projeler ve vizyonunu paylaştı.

BHA-SPOR

Tuncer, yaptığı açıklamada federasyonun başkanlığı süresince gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirerek gelecek hedeflerine ışık tuttu. Toplantıya birçok medya kuruluşundan temsilci ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.

Tuncer, Türkiye biniciliğinin uluslararası arenada daha güçlü bir konuma ulaşması için çeşitli projeler geliştirdiğini vurguladı. Özellikle genç yeteneklerin keşfi ve desteklenmesi, altyapı yatırımları ve uluslararası alanda hedeflenen başarılara değinen Tuncer, binicilik sporunun Türkiye’de daha da yaygınlaşması için çalışacaklarını belirtti.

2024 Balkan Şampiyonası’nda Üstün Başarı: 8 Altın, 6 Gümüş ve 1 Bronz Madalya

Tuncer, Türkiye’nin 2024 yılında Balkan Şampiyonası’nda iki farklı branşta ev sahipliği yaptığını ve sporcuların bu organizasyonlarda büyük başarılar elde ettiğini belirtti. At terbiyesi branşında hem bireysel hem de takım halinde altın madalya kazanarak şampiyonluğa ulaştıklarını, engel atlama branşında ise genç ve yetişkin kategorilerinde takım olarak altın madalya, usta, kadın ve yıldız biniciler kategorilerinde ise gümüş ve bronz madalya kazandıklarını açıkladı.

Atlı dayanıklılık branşında ise üç yıldır devam eden Balkan Şampiyonluğu unvanını milli sporcularımızın bu yıl da korumayı başardığını belirten Tuncer, sporcuların gösterdiği özveri ve çabaya vurgu yaptı.

Tuncer, elde edilen bu başarıların Türk biniciliği için umut verici olduğunu vurgulayarak 2025 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ve uluslararası yarışmalarda sporculardan daha büyük başarılar beklediğini ifade etti.

Yeni Dönem Vizyonu ve Hedefleri

Tuncer, Türkiye’de binicilik sporunun dünya çapında tanınması ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Yeni dönemde, Türkiye’de daha fazla uluslararası binicilik yarışması düzenlenmesi, genç sporcular için uluslararası programlar geliştirilmesi ve modern binicilik anlayışıyla alanında kalifiye personel yetiştirilmesi gibi hedefler ön plana çıkıyor.

Hasan Engin Tuncer, “Federasyonumuzun başında bulunduğumuz dönemde hem ulusal hem de uluslararası arenada önemli başarılar elde ettik. Yeni dönemde bu başarıları daha da geliştirerek Türkiye’yi binicilik sporunda dünyada saygın bir konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Atatürk’ün ‘Ben, sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’ anlayışıyla başarılı sporcular yetiştirerek binicilik sporunu geleceğe taşımak vizyonumuzdur.” dedi.

Tuncer, şeffaf, adil ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla, binicilik sporunun kalkınmasını ve uluslararası alanda başarı elde etmesini sağlayacaklarını belirtti.

 

Başkan: Hasan Engin TuncerGenel Sekreter: Önder KARAEŞWebsitesi:https://www.binicilik.org.tr/İletişim:[email protected]    / 0546 559 50 19

Hasan Engin TUNCERTürkiye Binicilik FederasyonuBaşkanı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avcılar Cihangir metrobüs durağında yangın çıktı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.