34,2456$% -0.1

Türkiye yeni partiyi BHA’dan takip edecek

Siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun 28 Ekim 2024 Pazartesi günü yapacağı yeni partisinin lansmanı Birlik Haber Ajansı (BHA) tarafından canlı olarak yayınlanacak. Yayını çok sayıda dijital platform kanalı da izleyicisiyle buluşturacak.

ANKARA-BHA

Türkiye genelinde hızla büyüyen Birlik Haber Ajansı (BHA), dijital yayıncılıkta yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor.

28 Ekim’de Yavuz Ağıralioğlu’nun parti lansmanını yazılı olarak anında duyuran BHA, canlı yayın aracıyla da programı YouTube üzerinden yayın yapan dijital platformlara aktaracak. Hem kendi kanalından hem de Anadolu’daki birçok dijital platformdan canlı olarak izlenebilecek parti lansmanı, BHA aracılığıyla uydu yayın yapan televizyon kanallarına da ulaştırılacak.

Ortak Canlı Yayın ile 7 bölgeye gelişmeleri ulaştıracak olan Birlik Haber Ajansı, Yavuz Ağıralioğlu’nun parti lansmanını 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 13.00’ten itibaren canlı olarak yayınlayacak.

Ankara ATO Congresium’da gerçekleşecek canlı yayının moderatörlüğünü BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç üstlenecek. Canlı yayın, Anadolu’nun farklı kentlerinden gelecek gazetecilerin değerlendirmeleriyle dikkat çekici olacak.

İzmir'de yangın çıktı!