Yavuz Ağıralioğlu'dan Devlet Bahçeli'ye: Aklınızı başınıza alın, aklınızı başınıza almazsanız…

Parti kurma hazırlıklarını sürdüren Yavuz Ağıralioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK'nın elebaşısının Meclis’e getirilmesine yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

ANKARA-BHA

Yavuz Ağıralioğlu, partisini kurma çalışmalarını sürdürürken, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terörist başının Meclis'e getirilmesiyle ilgili sözlerini sert bir dille eleştirdi. Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı "Utanın" başlıklı videoda Bahçeli'nin açıklamalarına tepki göstererek, Meclis'in bu durumdan utanç duyması gerektiğini ve Türk milletini büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını vurguladı.

Ağıralioğlu, Türkiye'nin uzun yıllardır teröre karşı mücadele verdiğini hatırlatarak, terörist başının Meclis kürsüsünde gündeme getirilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti. Örgütün başından yardım beklemenin terörle mücadelede başarısızlığın göstergesi olduğunu belirten Ağıralioğlu, Bahçeli'nin sözlerine büyük öfke duyduğunu dile getirdi.

Ağıralioğlu, MHP'ye oy verenlerin evlatlarının katilini Meclis'e çağırmak için oy vermediğini hatırlatarak, TBMM'nin kuruluş amacını ve değerini unuttuğunu savundu. Çözüm süreciyle ilgili de konuşan Ağıralioğlu, bu süreçte hayatını kaybeden askerler için duyduğu üzüntüyü dile getirerek, MHP'nin bu kayıpların hatırına aklını başına alması gerektiğini söyledi. Ağıralioğlu, terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini ve teröre asla boyun eğmeyeceklerini belirterek sözlerini sonlandırdı.