Yaz bitti, Belediye yollara yeni başladı

Ardahan’da köstebek yuvasına dönen şehir içi yollarda belediye sonbahar da yama çalışması başattı.

ARDAHAN-BHA

Ardahan’da yaz boyunca kötüleşen şehir içi yollar, belediyenin sonbahar başlangıcında başlattığı yama çalışmalarıyla onarılmaya başladı.

Yaz boyunca vatandaşlardan gelen yolların bozukluğu hakkındaki şikayetlere kulaklarını tıkayan Ardahan Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarına sonbaharın ilk günlerinde başladı.

Ardahan Belediyesi ekipleri, sağanak yağışlar ve artan sıcaklıkların yol açtığı hasarları gidermek için şehir merkezindeki ve mahallelerdeki yollarda bakım onarım çalışmalarına hız verdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki bozuk yolları ve mahallelerdeki kilit parke çalışmalarıyla ilgilenmeye başladı. Ekipler, sanayi yolunun araç trafiğinden etkilenen bölümlerine asfalt yama ve serim yaparken, mahalle aralarında kilit parke döşeme çalışmalarını da sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Demir, "İlkbahar aylarından bu yana süren yoğun yağışlar nedeniyle yollarımızın bakım ve onarımı gecikti. Şimdi hava koşulları elverişli olduğundan ekiplerimiz gerekli çalışmaları başlattı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın rahat olması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." dedi.