YENİ SULTANGAZİ KASTAMONULULAR DERNEĞİ AFETE KARŞI BİLİNÇLENDİRDİ:

Dernekte Afet Temel  Farkındalık ve bilinçlendirme, Eğitimi verdi. Eğitime Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun" un ekibi çok sayıda davetli katıldı.

Afetlere karşı bilinçlenmenin önemine deyinen Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği Başkanı Ahmet Kurukalıp, Deprem Bölgesinde olduğumuzu düşünürsek bizlerin her türlü Afetler hakkında bilinçlenmesi gerekiyor dedi.

Afet Bilinçlendirme, Toplantısını  sosyal medyadan canlı olarak yayınlayan Fatih Surul , un KASTAMONU ÜRÜZGARI PROĞRAMI  20 Bin kişi tarafından canlı olarak izlendi.

Nail Demir, Hülya Dağ,Ali Karaca, Eğitim verdiler….

Nail Demir Konuyla ilgili yaptığı açıklama da Burası bizim evimiz burada faydalı olmak için elimizden geldiğince, Faydalı  olmaya çalışıyoruz. Covit nedeniyle sayıyı az tuttuk biliyoruz ki Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği olarak belli sayıda katılımcı aldınız.

Bu tarz eğitimlerde Bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi.

Bizler Sultangazililer olarak ilk Deneğimimizi İzmir Depreminde yaşadık, Oradaki yüzlerce Canlara Dokunmak bizler için de oldukça verimli geçen bir çalışma oldu….

İlk Halim Amcamızı Kurtardığımızda büyük Mutluluk yaşadık, Ancak sonrasında halim amcamız Vefat etti.

Yakup Dalkılıç Belediye başkan yardımcımız Önceden Bahçelievler ,de Çok güzel işlere imza atmış Şimdi burada ve Sultangazi için çok güzel işlere imzalar atıyor….

Umuyoruz Bir daha bu tür Afetlerle Ülkemiz karşılaşmaz, bizler eğitimler veriyoruz, ki insanlarımız bilinçlensin nerede ne yapması gerektiğini bilsin istiyoruz….

Tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Onlayn olarak Covit tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitimler veriyoruz….

Fatih Sarul Derneğin Faaliyetlerini Anlatırken Yeni Sultangazi Derneği olarak, bizler sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu zamanlarda sosyal medyadan yaptığı yayınları hatırlatarak KASTAMONU ÜRÜZGARI “ programının tüm gelirlerinin yardıma muhtaç ailelere gittiğinin altını çizdi. Bu tarz yayınları destekleyen Başta Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, a “Teşekkür etti.

Bizler 81 İle hizmet ediyoruz biz sadece Kastamonu” lu hemşerilerimizi değil tüm Türkiye “ de mağdur olanların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kırmadan dökmeden kimseyi mahcup etmeden, insanlarımıza dokunmaya devam ediyoruz ve bu tür yardımların hız kesmeden Devam edeceğini de bilmelerini isteriz dedi.

Haber : Kıymet Taylan / Bora Ay