Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği Ramazan ayı için çalışmalarını hızlandırdı.

Sultangazi de henüz yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen bölgesinde en faal derneklerin başında gelen ,Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği, Ramazan ayı için çalışmalarını hızlandırdı.

İtimat Gayrimenkul yatırım danışmanlığı , Kastamonulu , Şaban Güneş , ve Zens Yataklarının Sahibi Nihat Erol , Derneği ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldılar .

İtimat gayrimenkul yatırım danışmanlığı sahibi Şaban Güneş ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere market kartlarını Dernek Baskanı Ahmet Kurukalıp ve Mustafa Zengin ,e emanet etti.

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

İtimat Gayrimenkul yatırım danışmanlığı, sahibi Şaban Güneş Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek , bizlerde üzerimize düşeni yapmak için bu güzel insanların yanındayız dedi. Güneş bundan sonraki süreçte bu derneğin yaşatılması ve amacına uygun çalışlar yapması gerektiğine vurgu yaparken Kastamonuluların birlik olma vakti geldi de geçiyor bile bizler artık bir an önce kenetlenmeliyiz , bizleri birlik ve beraberlik çatısı altında bu güzel insanlar toplayacak bizlerde desteğimizi esirgemeyecegiz dedi.