DOLAR

34,1599$% 0.06

EURO

38,2899% 0.1

STERLİN

45,8842£% 0.13

GRAM ALTIN

2.931,47%-0,05

ONS

2.669,26%-0,10

BİST100

9.735,62%-0,95

a

YENİDEN REFAH PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA ‘ DA SİYASETİ YENİDEN DİZAYN EDİYOR

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Yeniden Pefah Partisi Türkiye’de üçüncü Parti olarak sandıktan çıkmayı başaran büyük başarılara imza atan Parti oldu. Gaziosmanpaşa da dengeleri değiştirerek, Ak Partinin kaybetmesine neden olan Yeniden refah Partisi, seçim sonrası, İlçeleri yenileme yoluna gitti. Gaziosmanpaşa Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanlığında köklü bir değişim yaşandı. İlçe Başkan Yardımcısı Engeli Vatandaşlardan Somrumlu Birim Başkanı olarak göreve atanan Yarbay Işık, Engelli Komisyon Başkanı olarak göreve başladı. İlk İş Olarak Üyelik çalışmalarını başlatan Işık bundan sonraki süreçte Yeniden Refah Partisinin Gaziosmanpaşa, da Dengeleri Değiştireceğini iddia etti.

Yarbay Işık, Artık siyaset bizimle yeni bir boyut kazanacak bizler kimseyi ötekileştirmeden her kesimden insanları kucaklayarak onların sorunlarına dertlerine derman olmak için çalışacağız.

Bana, layık görülen Engelli vatandaşlarımızın derdine derman olmak, için canla Başla çalışmak Aldığım diğer görevlerde olduğu gibi bu görevide en güzel şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yeniden Refah Gümbür Gümbür Geliyor. Yeniden Ayak seslerini Her kesimden Hissediliyor.

Bizler bunun farkındayız omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincindeyiz. Rahmetli Erbakan hocamızın Düsturu ile çalışmalarımız son hızıyla devam edecektir, Sokakta İşte yolda nerede olursa olsun elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce, Halkımızın gönlüne dokumak için çabalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Özgeçmişi

Kars Arpaçay 1965 Doğumlu, 1967 Yılında İstanbul Gaziosmanpaşa ” Karlı tepe Eski adıyla çilek Bahçesinde, oturmaya devam ediyor.
İlk Okulu Karlı tepe ilk okulunda, orta okulu Kadri Yörükoğlu ortaokulunda liseyi pnevle lisesinde, okudu. 1985 yılında askere girmesiyle Gaziosmanpaşa’ dan ilk ayrılışı oldu.
1991 yılında İĞDAŞ da işe başlayarak 2014 yılında İBB den emekli oldu. Halen TFF” de İstanbul il hakem Futbol gözlemciliği görevini sürdürmektedir.
Tüm Sivil Toplum Örgütleri kurucularından olan Işık, Dernekler konfedarasyonu Genel başkan Yartdımcılığı görevinide yürütmektedir.
haftada bir gün de İstanbul ‘un sesi radyosunda spor programı yapmaktadır. Karlı tepe Mahallesi” yardımlaşma derneğinde Başkanlığı, yapmaktadır.

1987 Yılında evlendi . 4 çocuk Babasıdır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TSK unsurları terörle mücadelede hız kesmiyor

HIZLI YORUM YAP