DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

YENİDEN REFAH YENİDEN AHMET YILMAZ DEDİ

Yeniden Refah Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi gerçekleşti. Kongreye İl Başkanı Mustafa DOĞAN ve yönetim kurulu üyeleri siyasi parti başkanları ve yöneticileri STK başkanları ve yöneticileri Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımın yoğun olduğu Kongre Kur-an tilaveti ile başladı.
Kongreye belediye adına Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Koral, Diğer parti içe yöneticileri de ilgi gösterdi. Çok sayıda partili üyeler kongreye tek liste ile girildi.

Yeniden Refah Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet YILMAZ Konuşmasında, Bu anlamlı günde bizlerle olan başta il baskanına ve tüm misafirlere teşekkür etti.

YILMAZ ; Genel Başkan Fatih ERBAKAN secim süreçlerinde gösterdiği tüm programları eksiksiz yerine getirdiklerini ayrıca bu kongremizde bizlere güç katacak olan yeni partililerimizinde olduğunu bu sayıların hızla gelişerek başta bütün Gaziosmanpaşa da olmak üzere bütün ilçelerede üye katılımlarının artacağını ve yerel seçimler de yine yeni yönetimdeki arkadaşlarımızda kapı kapı gezip sıkılmadık el dinlenmemiş sorun bırakmayacaz komşularımızla her zaman bir araya gelip Sorunlar üzerinde neler yapabilirizi tartışacağız dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Barınma Temel İhtiyaçtır, Fahiş Kira Artışları Geri Çekilmelidir

HIZLI YORUM YAP