ZEYNAP BABACAN GAZİOSMANPAŞA LI KADINLARLA BULUŞTU

Deva parti Genel başkanının eşi Zeynep Babacan, Gaziosmanpaşa “ Deva Parti ilçe Kadın Çalışmaları Başkanı habibe Köroğlu,nun hazırladığı Kahvaltı Programında Gaziosmanpaşalı kadınlarla bir araya geldi.

Medya ve Trolcülüğün yüksek olduğunu öne süren Babacan, Başka partile yok muş gibi davranıyorlar dedi. Demokrasinin gereğine vurgu yapan Babacan “demokratik ülkelerde herkesin söz hakkı vardır ancak burada tek Adamlık sistemi var bizleri yok sayıyorlar bizler ise geleceğimiz adına burada var olma mücadelesi veriyoruz dedi.

“Her zaman söylediğimiz gibi; halkımıza hizmeti yüce bir değer olarak görüyor ve koltukları değil vatandaşımızın ayağına giderek, hizmet üreterek birşekilde kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. “Millet ittifakının halkımızın umutlu ve geleceğe güvenle bakabileceklerine olan inançları, olumlu geri dönüşleri bizlerin de çalışma şevkini artırıyor. Atatürk Türkiye’sinin ilerici, modern, çok fikirli, adil ve eşit bir platformda yeniden dünya ölçeğinde ve her alanda söz ve karar sahibi olacağına inanıyorum, bizleri burada ağırladığını için bir kez daha teşekkür ediyorum”


BABACAN: “SULAMA SİSTEMLERİ TAMAMLANACAK”
Millet ittifakının önemini anlatan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Eşi  Zeynep Babacan, Deva Partisi’nin 119 maddelik ekonomi eylem planı hazırladığını, tüm planların ne zaman, nasıl hayata geçirileceğini, kimin yapacağının tek tek takvime bağlandığını dile getirdi. Her satırın bütçesini hesapladıklarını ifade eden Zeynep Babacan, “Bizler de daha yaşanabilir bir Türkiye için  ekibimiz ve halkımızla birlikte samimi çalışmalar yapıyoruz. Görevdeki ilk günkü heyecanımızla gerek çocuklarımız gerek kadınlarımız ve gerekse gönüllü vatandaşlarımız ile en güzel hizmeti nasıl üretebilirizin hesaplarını yapıyoruz. Kadınlarımız olmazsa hiç bir şey başaramayız biz kadınlar olarak herkonuda öncülük ederek inşallah 28 Mayısta, Değişimi sağlayacağız dedi.

Haber : Kıymet Taylan