DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Zuhal Topal'la İzdivaç'ta Neler Oluyor

Son olarak bir belediye şoförünün nikah memuru olarak görevlendirilmesini diline dolayanlar içerisinde rakip bir programın sunucusu olan Seda Sayan da bulunuyor.

Zuhal Topal’la izdivaç programı, kuşkuya mahal bırakmayacak kadar diğer evlilik programlarının içerisinden sıyrıldı diyebiliriz. Evlilik adayları içerisinde diğer rakip programların popüler bazı adayların zaman içerisinde Zuhal Topal’ın programına çıkmayı başlaması da bunun bir göstergesi.

İzlenme ve seviye bakımından diğer evlilik programlarından bir kaç gömlek üstün olduğuna dair sosyal medyada da yorumlar yapılmakta.

Zuhal Topal’ın programa “romantik bir hava” verme çabası da gözlerden kaçmıyor. Konuşma uslubu, ilişkileri destekleyen tavrı, kavgalara karşı -reytinge rağmen!- büyütmeme çabası, İzdivaç Programını gerçekten bir evlilik programına çevirmiş durumda denilebilir.

Şoför olayındaki gibi bazı teknik detaylara da dikkat edilirse program kalitesiyle göz kamaştırıyor olacak diyebiliriz.

Zuhal Topal Fox Tv’de Neden Ağladı

Fox tv ekranlarının sevilen programı Zuhal Topal’le Evlen Benimle evlilik programında yaşananlar herkesi çok üzdü.Zuhal Topal 1 Şubat’da yayınlanan programa hüzünlü bir şekilde başladı. Bir anda gözyaşlarına boğulan Zuhal Topal’in neden agladığı herkes tarafından merak konusu oldu. Babaannesini kaybeden Zuhal Topal gözyaşlarına hakim olamadı. Hüzünlü dakikaların yaşanıldığı o anlar herkeste büyük bir etki bıraktı.

Zuhal Topal babaannesinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. 2. annesi gibi olduğunu belirtti ve gözyaşlarını tutamadı.

Hafta içleri yayınlanan Zuhal Topal’la izdivaç programı her gün saat 16:30’da izleyici karşısına çıkıyor. Umut, hanife gibi renkli simalara sahip programda, tartışma ve duygusal anlarda seslendirilen müzikler de oldukça dikkat çekici.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rıza Sarraf hakkında zorla getirme kararı

HIZLI YORUM YAP