DOLAR

34,0646$% 0.13

EURO

38,0956% 0.01

STERLİN

45,3227£% -0.05

GRAM ALTIN

2.829,44%0,97

ONS

2.586,48%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

a

15-21 Ocak Haftası – Dönüşümün Fragmanı

Haftanın Gündemi
Pazartesi günü haftaya dalgın başlayabiliriz. Ay ve Venüs arasındaki dik açıyla ilişkilerde değer sorgulaması yapabilir, evliliklerde hayal kırıklıkları meydana gelebilir ve maddi konularda problemler yaşanabilir. Yeni ay etkisiyle ve Merkür’ün de Oğlak burcuna geçmesiyle bu hafta somut kararlar alabilir, gerçekçi planlar yapabiliriz. Salı günü ayın hem Merkür hem de mars ile dik açı yapması nedeniyle karar vermekte ve harekete geçmekte zorlanabiliriz. Ayın Koç burcuna geçmesiyle hareketli, aceleci ruh halinde olabiliriz ve yeni girişimler yapabiliriz. Çarşamba günü sabah saatlerinde bizi yaralayan konular gündeme gelebilir. Akşamüstü kendi bildiğimizi uygulayabiliriz. Akşam saatlerinde kişisel bakımımıza önem verebilir, değer verdiğimiz kişilerle vakit geçirmek isteyebiliriz. Perşembe günü sabah saatlerinde ayın hem güneş hem de Plüton ile dik açı yapması bizi zorlayan ve değiştirmemiz gereken konuları gündeme getirebilir. Ayın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte daha sakin, huzurlu ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Merkür’ün Satürn ile olumlu açısıyla saygı duyduğumuz ya da tecrübesine güvendiğimiz kişilerle iletişime geçebiliriz. Cuma günü sabah saatlerinde aktif enerjik olabiliriz. Merkür ve Jüpiter üçgeniyle anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler, dini konular, maddi konular bakımından aldığımız kararlar açısından destekleniyoruz. Venüs ve Neptün arasındaki dik açıyla ilişkilerde ve evliliklerde beklentiler, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Aldatma ve aldanma konularına dikkat etmemiz gerekiyor. Maddi konularda da yanılgılar, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Parasal konularda önümüzü görüp hareket etmekte fayda var. Akşam saatlerinde ise ani olaylar gündeme gelebilir. Cumartesi günü sabah saatlerinde fedakar, yardımsever bir etkide olabiliriz. Güneş ve Plüton Oğlak burcunun son derecesinde kavuşuyor, sonlanmalar ve dönüşümler gündemimizde olabilir. Bitmesi gereken ve dönüşmesi gereken her neyse yeni başlangıçların kapı olduğunu belirtmem gerekiyor. Ayın İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iletişim, eğitim, fikir alışverişi, yakın çevre, kısa süreli seyahatler gündeminizde olabilir. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle özgürleşme ihtiyacımız artabilir, teknolojiyle ilgilenebiliriz. Pazar günü iletişimsel konularda sorunlar yaşayabiliriz. Plüton kısa bir süreliğine Kova burcuna geçiyor. Toplumsal konular, bilim ve teknoloji, özgürleşme ihtiyacı konuları gündeme gelebilir ve bu konularda küresel anlamda dönüşmeye başlayabiliriz. Akşam saatlerinde bizi yaralayan konularla ilgili şifa ya da çözüm odaklı olabiliriz.

Koç ve Yükselen Koç
Hafta genelinde gündeminizdeki konular hastane, inzivada ve yalnız kalma isteği, farkındalıklar, kendinizle alakalı konular, maddi durum ve değer yargılarınız, güvenlik ihtiyacınız, yakın çevre, iletişimsel konular, kısa süreli seyahatler ve eğitim olabilir. Salı günü kariyerinizle alakalı konularda yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine kariyerinizle alakalı konularda inzivaya çekilip çalışabilirsiniz. Cuma günü kariyerinizle alakalı konularda şanslı olabilir ve kendinizi değerli hissedebilirsiniz. Göz önünde olmanız size şans getiriyor diyebilirim. Yeni tanıdığınız ya da tanımadığınız kişilerden düşmanlık görebilirsiniz, seyahatlerde de fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Yine seyahatlerde oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı da dikkatli olmanız gerekebilir. Cumartesi günü kariyerle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte artık sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, geleceğe dönük planlarınız gündeminize gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Boğa ve Yükselen Boğa
Hafta genelinde gündeminizdeki konular arkadaşlar, gelecek planları, sosyalleşme, topluluklar, hastane, inzivada ve yalnız kalma isteği, farkındalıklar, kendinizle alakalı konular, maddi durum ve değer yargılarınız ve güvenlik ihtiyacınız olabilir. Salı günü arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise saygı duyduğunuz ve güvendiğiniz arkadaşlarınızdan eğitim, seyahat ve dini konularla alakalı fikir alabilirsiniz. Cuma günü seyahatler, eğitim, yabancı dil, uzak yerler, inançlarla ilgili konularda fikirlerinizi uygulamak için şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Bu konularda ne düşünüyorsanız hayata geçirmekten çekinmeyin. Arkadaşlarınızla parasal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, kefil olmanız istenebilir. Mümkün mertebe özellikle arkadaşlarınıza borç vermemeye ve kefil olmamaya çalışın. Sosyalleşme ihtiyacınızı gidermek isterken istemeden borca girebilirsiniz bu konuda da dikkatli olmanız gerekebilir. Cumartesi günü aldığınız bir eğitimde, gittiğiniz seyahatlerde, inançlarınızla alakalı konularda, uzmanlaştığınız konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte kariyer, statü, otorite figürleri, toplum önünde görünme, anneyle ilgili konular gündeminize gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

İkizler ve Yükselen İkizler
Hafta genelinde gündeminizdeki konular kariyer, statü, otorite figürleri, anneniz, toplum önündeki imajınız, arkadaşlar, gelecek planları, sosyalleşme, topluluklar, hastane, inzivada ve yalnız kalma isteği, farkındalıklar, kendinizle alakalı konular olabilir. Salı günü kariyerle ilgili konularda alacağınız yardımlar psikolojinize iyi gelebilir ya da maddi anlamda borçlarınızı ödemenize yardımcı olabilir. Perşembe günü ise kariyerle alakalı konularda saygı duyduğunuz kişilerden fikir alarak daha dikkatli hareket edebilir ve maddi konularınızı düzenleyebilirsiniz. Cuma günü borç, krediyle ilgili konularda yaşayabileceğiniz farkındalıklarla karar verebilir ve psikolojiniz için dinlenme fırsatı bulabilir, inzivaya çekilip yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde meydana gelebilecek öngöremediğiniz konular sizi hayal kırıklığına uğratabilir, istemeden de olsa halletmeye çalıştığınız konuları herkesin öğrenmesini önleyemeyebilirsiniz. Yine ilişkinizin geleceğiyle alakalı konularda beklentilerden doğabilecek hayal kırıklıklarına karşı da dikkatli olmanız gerekebilir ve önünüzü gördüğünüz taktirde ilişkinize devam etmeniz gerekebilir. İlişkinizdeki kişi nedeniyle maddi kayıplar gündeminizde olabilir ve sizi zarar uğratabilir. Cumartesi günü borç, kredi, cerrahi işlemler ve psikolojinizle alakalı ilgili konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte seyahatler, eğitim, inançlar, yabancı yerler, yabancı dille ilgili konular gündeminize gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Hafta genelinde gündeminizdeki konular eğitim, uzak yerler, seyahatler, inançlar, kariyer, statü, otorite figürleri, anneniz, toplum önündeki imajınız, arkadaşlar, gelecek planları, sosyalleşme, topluluklar, hastane, inzivada ve yalnız kalma isteği, farkındalıklar olabilir. Salı günü eşinizden ya da hayatınızdaki kişiden inançlar, eğitim, seyahatlerle alakalı konularda yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise eğitim, seyahat, inançlarla alakalı fikrine saygı duyduğunuz kişilerden ilişkinizle ilgili fikir alabilir danışabilirsiniz. Cuma günü ilişkinizle ve ortaklıklarla alakalı gelecek planlarıyla ilgili şanslı olabilirsiniz ya da arkadaşlarınız ilişkinizle ilgili size destek olabilir. Gideceğiniz seyahatlerde maddi kayıplar olabilir ya da öngördüğünüzden fazla harcama yapabilirsiniz, seyahatlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Eğitimle ya da inançla ilgili öğrendiğiniz bilgileri teyit etmeniz gerekebilir. Cumartesi günü evlilik, ilişki, ortaklık, yakın ilişki kurduğunuz kişilerle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte kredi, borç, psikolojiyle ilgili konular, cerrahi işlemlerle ilgili konular gündeminize gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Aslan ve Yükselen Aslan
Hafta genelinde gündeminizdeki konular kredi, borç, cerrahi işlemler, psikolojik konular, eğitim, uzak yerler, seyahatler, inançlar, kariyer, statü, otorite figürleri, anneniz, toplum önündeki imajınız, arkadaşlar, gelecek planları, sosyalleşme, topluluklar olabilir. Salı günü iş arkadaşlarınızdan psikolojik anlamda yardım görebilirsiniz ve borç, kredi gibi konularda da yardımcı olabilirler. Perşembe günü ise yine psikolojik konular, kredi ve borçla ilgili konularda da saygı duyduğunuz kişilerden işinizle ya da günlük hayatınızla ilgili fikir alabilirsiniz. Cuma günü işinizle alakalı konularda göz önünde olabilirsiniz ve bu konularda alacağınız kararlarda içinde bulunduğunuz toplum tarafından desteklenebilir; işinizle ilgili alacağınız kararlarda kariyer anlamında desteklenebilirsiniz ve göz önünde olmanıza olumlu anlamda neden olabilir. Maddi anlamda gireceğiniz riskli adımlar borç ve kredi olarak size geri dönebilir ve yatırım yapmak için uygun bir haftada değilsiniz diyebilirim. Aşk ve çocuklarla ilgili beklentiye girdiğiniz konular hayal kırıklığına neden olabilir ve psikolojik anlamda sizi üzebilir. Hayatınızdaki kişi nedeniyle de borca girebilirsiniz, dikkat etmeniz gerekebilir. Hobileriniz için de gereğinden fazla maddi harcama yapabilirsiniz, yine bu konuda da dikkat etmediğiniz taktirde borçlarınız artabilir. Cumartesi günü sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, işle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte evlilik, ilişki, ortaklık, yakın ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Başak ve Yükselen Başak
Hafta genelinde gündeminizdeki konular ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, kredi, borç, cerrahi işlemler, psikolojik konular, eğitim, uzak yerler, seyahatler, inançlar, kariyer, statü, otorite figürleri, anneniz, toplum önündeki imajınız olabilir. Salı günü eşinizden ya da ortaklık kurduğunuz kişiden aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, yetenek ve hobilerinizle alakalı konularda yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine evlilik, ortaklık ve yakın ilişkide olduğunuz ve saygı duyduğunuz kişilerden aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hobi ve yeteneklerinizle alakalı konularda fikir alabilirsiniz. Cuma günü aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, hobi ve yeteneklerinizle alakalı konularda aldığınız kararlarda hem inancınız destekleyebilir hem de yeni tanıdığınız kişiler tarafından desteklenebilir ya da çıktığınız seyahatlerde ve eğitim aldığınız kişilerden de bu konularda desteklenebilirsiniz. Evlilik, ortaklık ya da ilişkinizle alakalı konularda beklentiye girip hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz bu durum da sizi kendi içinize çekilmeye ve duygusal anlamda kırılımlar yaşamanıza neden olabilir. Eşinizden gelebilecek maddi kayıplar da sizi kendi kabuğunuza çekilmenize neden olabilir. İlişkinizle alakalı konularda duygularınızı sorgulayabilirsiniz. Emlak, gayrimenkul alım ile ilgili konularda varsa ortağınıza maddi anlamda güvenmemeniz gerekebilir. Cumartesi günü çocuklar, aşk hayatınız, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyif, eğlence anlayışınızla alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, iş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Terazi ve Yükselen Terazi
Hafta genelinde gündeminizdeki konular sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, iş hayatı, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, kredi, borç, cerrahi işlemler, psikolojik konular, eğitim, uzak yerler, seyahatler, inançlar olabilir. Salı günü duygularınız ve evle ilgili konularda iş arkadaşlarınızdan ya da günlük hayatınızdaki kişilerden destek görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine duygularınız ve aile, evle ilgili konularda günlük hayatınızda ya da iş arkadaşlarınızda saygı duyduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Cuma günü ev, aile ve duygularınızla ilgili aldığınız kararlarda psikolojik anlamda şanslı olabilirsiniz ve bu karar size iyi gelebilir. Maddi anlamda borç ve kredi olarak aileniz size fikir verebilir, destek olabilir. İşinizle alakalı konularda iletişimsel sorunlar meydana gelebilir, her duyduğunuza inanmamanız gerekebilir. Yakın çevrenizle alakalı beklentileriniz günlük hayatınızda sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yakın çevrenizle maddi konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Kısa süreli seyahatlerde sağlığınızla ilgili öngöremediğiniz konulara da dikkat etmelisiniz. Cumartesi günü aile, ev, yuva, iç dünyanız duygularınızla alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte aşk, çocuklar, ilişkiler, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyifle ilgili konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Akrep ve Yükselen Akrep
Hafta genelinde gündeminizdeki konular aşk, çocuklar, ilişkiler, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyif, sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, iş hayatı, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, kredi, borç, cerrahi işlemler, psikolojik konular olabilir. Salı günü kısa süreli seyahatler, iletişim, eğitim ve yakın çevrenizle alakalı konularda ilişki içinde olduğunuz kişiden, varsa çocuklarınızdan destek görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine iletişim, eğitim ve yakın çevrenizle alakalı konularda hayatınızdaki kişiden, çocuklarınızdan fikir alabilirsiniz. Cuma günü sözleşmeler, yakın çevreniz, iletişim, eğitimle alakalı konularda ortaklıklar ve evlilik açısından şanslı olabilirsiniz. Evlenmek isteyen akrepler açısından oldukça şanslı bir hafta diyebilirim fakat ilişkisindeki yaşayabilecekleri karşılanmayan beklentiler nedeniyle değersizlik duygusuna dikkat etmeleri gerekebilir. Kazandığınız paranızı yatırım yapmak için uygun bir haftada değilsiniz. Olası öngöremediğiniz yatırımlar maddi anlamda sizi zorlayabilir. Cumartesi günü iletişim, eğitim, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, sözleşmelerle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte aile, ev, yuva, iç dünyanız duygularınızla ilgili konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Yay ve Yükselen Yay
Hafta genelinde gündeminizdeki konular aile, ev, yuva, iç dünyanız, duygularınız, aşk, çocuklar, ilişkiler, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyif, sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, iş hayatı, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar olabilir. Salı günü maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğinizle alakalı konularda ailenizden yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğinizle alakalı konularda ailenizden saygı duyduğunuz kişilerden fikir alışverişi yapabilirsiniz. Cuma günü maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğinizle alakalı konularda alacağınız kararlarda iş arkadaşlarınızdan, günlük hayatınızdaki kişilerden destek görebilir ya da iş hayatınızda şansınız artabilir. Beslenme ve sağlık anlamında da kendi değerinizin farkına varabilirsiniz. Ailenizle ve yaşadığınız yerle alakalı beklenti içinde olduğunuz konularda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Duygularınızla ilgili konularda yanılsamalar yaşayabilir ve kendi kendinizi kandırma gibi konular gündeminize gelebilir. Duygularınıza yenilmemeniz gerekiyor. Cumartesi günü maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğinizle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte iletişim, eğitim, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, sözleşmeler ile ilgili konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Hafta genelinde gündeminizdeki konular iletişim, eğitim, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, sözleşmeler, aile, ev, yuva, iç dünyanız, duygularınız, aşk, çocuklar, ilişkiler, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyif, sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, iş hayatı olabilir. Salı günü kendinizle alakalı konularda yakın çevrenizden yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine kendinizle alakalı konularda yakın çevrenizden saygı duyduğunuz kişilerden fikir alışverişi yapabilirsiniz. Cuma günü kendinizle alakalı konularda hayatınızdaki kişiden, varsa çocuklarınızdan destek görebilirsiniz. Hobileriniz ve yetenekleriniz kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Öngöremediğiniz gizli düşmanlarınızı fark edebilirsiniz ya da bu zamana kadar fark edememeniz sizi zihinsel anlamda yorabilir. Yakın çevrenizle alakalı konularda maddi kayıplar farkına varmadan yaşayabilirsiniz. Sözleşmelerle ilgili elinizde olmayan konular gündeminize gelebilir, atacağınız imzaları dikkatli okumanız gerekebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve dinlenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenize karşı dikkatli olmanız gerekebilir zira arkanızdan çevrilen öngöremediğiniz işler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yakın çevrenizle beklentinizi minimuma indirmeniz gerekebilir. Cumartesi günü kendinizle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Değişip, dönüşüyorsunuz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğinizle alakalı konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Kova ve Yükselen Kova
Hafta genelinde gündeminizdeki konular maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğiniz, iletişim, eğitim, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, sözleşmeler, aile, ev, yuva, iç dünyanız, duygularınız, aşk, çocuklar, ilişkiler, hobi ve yetenekler, spor, hayattan aldığınız keyif olabilir. Salı günü bilinçaltı, hastane ve farkına vardığınız konularla alakalı değer verdiğiniz ya da güvendiğiniz kişilerden yardım görebilirsiniz. Perşembe günü ise yine bilinçaltı, hastane ve farkına vardığınız konularla alakaları konularda değer verdiğiniz, güvendiğiniz ve saygı duyduğunuz kişilerden fikir alışverişi yapabilirsiniz. Cuma günü bilinçaltı, hastane ve farkına vardığınız konularda ailenizden destek görebilirsiniz ya da duygularınızı dinlemeniz size şans getirebilir. Arkadaşlarınızla alakalı beklentileriniz hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir ve bu durum sizde değersizlik hissettirebilir. Gelecek kaygısı da kendinizi değersiz hissettirebilir, maddi anlamda önünüzü görememenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla alakalı parasal konular sizi kayba uğramanıza neden olabilir. Cumartesi günü bilinçaltı, hastane ve farkına vardığınız konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle kendinizle alakalı konular, fiziksel görünümünüz ve karakterinizle ilgi konularda gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

Balık ve Yükselen Balık
Hafta genelinde gündeminizdeki konular kendinizle alakalı konular, maddi konular, değer yargılarınız, güvenliğiniz, iletişim, eğitim, yakın çevre, kısa süreli seyahatler, sözleşmeler, aile, ev, yuva, iç dünyanız, duygularınız olabilir. Salı günü arkadaşlarınıza yardım edebilirsiniz ya da gelecekle ilgili planlarınızı uygulayabilirsiniz ve sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü ise size saygı duyan arkadaşlarınız sizden fikir almak isteyebilir, gelecek planlarınızla ilgili gerçekçi düşünüp karar alabilirsiniz. Cuma günü arkadaşlarınızla ticaret yapabilir, sözleşme imzalayabilir, birlikte eğitim alabilir ya da kısa süreli seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevreniz gelecek planlarınızla ilgili konularda size destek olabilir. Kariyerle alakalı konularda kendinizden beklentileriniz fazla olabilir, bu durum da kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmanıza neden olabilir. Kendinizle alakalı konularda daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Otorite figürlerinin sizden beklentileri olabilir ve hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Kendinizi olduğunuz gibi tanıtmalı ve ifade etmeniz gerekebilir. Kariyerle alakalı konularda maddi kayıplara dikkat etmeniz gerekebilir. Cumartesi günü arkadaşlar, gelecek planları, ideallerinizle alakalı konularda sonlanmalar ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle Bilinçaltı, hastane ve farkına varacağınız konular gündeme gelebilir; Plüton’un Kova burcuna geçmesiyle birlikte bahsettiğim konularda hayatınızda büyük dönüşümler başlayabilir. İyi haftalar diliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ Kİ?

HIZLI YORUM YAP