DOLAR

34,0863$% 0.16

EURO

38,0833% 0

STERLİN

45,3764£% 0.04

GRAM ALTIN

2.833,42%0,17

ONS

2.586,48%0,01

BİST100

9.975,61%2,06

a

22-28 Ocak Haftası – Sevgi mi Ego mu?

25 Ocak Aslan Dolunayı 5⁰

Aslan Dolunayı 5⁰ Jüpiter kareli bir dolunay. Bu dolunay 28 Ekim Boğa Ay Tutulmasının aynı derecede olması o dönemki yaşadıklarınızı gündeme getirebilir. Etkilerini genel anlamda özetleyecek olursak; ego, kibir, güven, dengeli olmak. Bu dolunayda daha eleştirel olabiliriz. Jüpiter dik açısıyla olayları abartabiliriz.

Haftanın Gündemi

Haftaya iletişim trafiğimiz yoğun başlayabiliriz. Yakın çevremizle fikir alışverişi içerisinde olabiliriz, bir konuda haber alabiliriz. Herhangi bir konuda kolaylıkla bilgi edinebiliriz. Eğitime başlamak için güzel bir gün. Gün genelinde aldanmalara dikkat etmemiz gerekebilir. İçimizdeki sesi dinlemeliyiz. Salı günü evde kalmak ve ailemizle vakit geçirmek isteyebiliriz. Duygusal, empatik ve hassas olabiliriz. Kendi iç dünyamıza dönmek için güzel bir gün. Ev, aile ve beslenme konuları gündemimizde olabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde gerçekçi ve somut davranışlar görmek isteyebiliriz. İlişkilerin adı koyulabilir, ciddi adımlar atılabilir. İlişkilerde güven verici ve sorumluluk sahibi kişileri arayabiliriz. Maddi konularda da plan ve programlı, uzun vadeli hedefler koyabiliriz. Bu dönem başlayan ilişkiler, ortaklıklar ciddi ve kalıcı olabilir. Gün genelinde başlatılan konularla ve sorumluluklarımızla ilgili konularda şanslı olabiliriz fakat zihinsel anlamda kararsızlıklar meydana gelebilir. Çarşamba günü dürtüsel ve eylem odaklı davranabiliriz bu konuda dikkat etmemizde yarar var. Fazla fevrilik zorlayabilir. Yaralarımızın tetiklendiği bir gün olabilir. Oluşabilecek ani konular gündemimize gelebilir. Perşembe günü kaza ve yaralanmaya karşı dikkat etmemiz gereken, agresif davranışlarımızın kırıcı olabileceğini unutmamamız gereken bir gün. Cuma günü sözlerimizle dil yarası açmamamız gereken bir gün. Haddimizi aşabilir, kırıcı konuşabiliriz. Söylediklerimiz için sonradan pişman olabiliriz. Cumartesi günü konuları ve olayları abartabiliriz, egosal hareket edebiliriz. Her şeyi abartabiliriz. Sivri, sert bir iletişim halinde olabiliriz. Düşüncelerimizi yeteri kadar düşünmeden harekete geçirmek isteyebiliriz. Agresif bir dil takınabiliriz. Seyahatlerde kazalara dikkat etmeniz gerekebilir. Uranüs geri hareketini bitirip, düzeliyor. Maddi konularda dikkat etmemiz gerekebilir. Akşam saatlerinden itibaren sağlık, beslenme, günlük rutin, evcil hayvanlar, işle ilgili konular gündemimizde olabilir. Pazar günü ilişkilerde sorumluluk alabilir, istikrarlı davranabilir ve ciddi anlamda hareket edebiliriz. Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Koç ve Yükselen Koç
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte kariyerle ilgili konularda yatırım yapabilir, daha göz önünde olabilirsiniz. Aslan dolunayı 5.evinizde gerçekleşiyor. Aşk, flörtler, çocuklar, gündeminizde olabilir. Çocuk sahibi olmak için karar verebilirsiniz. Yatırım yapabilirsiniz fakat maddi konularda fazla harcama yapmamaya dikkat etmenizde fayda var. Kariyerle alakalı düşünmeden konuşup hareket etmeniz size zarar verebilir. Gelecek planlarınızı şekillendirebilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Boğa ve Yükselen Boğa
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte eğitimle alakalı konularda uzun soluklu planlar yapabilir, hayata geçirebilirsiniz. Eğitiminiz için yatırım yapabilirsiniz. Aslan dolunayı 4.evinizde gerçekleşiyor. Ev, aile ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yurtdışı, seyahatler, eğitim gündeminizde olabilir fakat kendiniz elimizden geldiği kadarını yapmalısınız. Eğitim, seyahatler, inançlarınızla alakalı konularda karar alıp uygulamaya geçebilirsiniz. Kariyerinizle alakalı konularda gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

İkizler ve Yükselen İkizler
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte borç alma verme konularında güvendiğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Psikolojik anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aslan dolunayı 3.evinizde gerçekleşiyor. Yakın çevre, akraba ve kardeşler gündeminizde olabilir. Sözleşmeler ve sınavlar da gündeminizde olabilir. Olayları akışa bırakmanızda fayda var. Gelecekle alakalı konularda iyi araştırmadan karar vermemeniz gerekiyor. İyi haftalar diliyorum.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız önem kazanıyor. Yeni ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizde ciddi adım atabilir ya da ilişkinizi bir üst seviyeye getirebilirsiniz. Aslan dolunayı 2.evinizde gerçekleşiyor. Maddi konular gündeminizde olabilir. İşle alakalı konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Hayatınızdaki kişiye karşı agresif ve sivri dilli olmamaya mümkün mertebe dikkat edin özellikle toplum içerisinde istemeden olsa karşınızdaki kişiyi yaralayabilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Aslan ve Yükselen Aslan
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte üretken ve çalışkan olabilir, hizmet etmekten haz alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz daha samimi ama ciddi olabilir. Beklediğiniz terfi gerçekleşebilir. Sağlık, beslenme ve günlük hayatınızda da sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. Aslan dolunayı 1.evinizde gerçekleşiyor. Dolunayın yıldızı sizsiniz sevgili Aslanlar! Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Göz önünde olabilirsiniz fakat yapacağınız her hareket, söz istemeden olsa abartılı olabileceği için ölçülü olmakta fayda var. Annenizle alakalı sağlık konularında da dikkatli olmanız gerekebilir. İyi haftalar diliyorum.

Başak ve Yükselen Başak
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte hayatınıza giren kişiler uzun ve ciddi ilişkiye dönüşebilir. Çocukla alakalı konularda karar verebilirsiniz. Hayatınızdaki kişiyle ya da çocuğunuzla iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Aslan dolunayı 12.evinizde gerçekleşiyor. Arkanızdan dönebilecek konular karşınıza çıkabilir. İşle alakalı sizden gizlenen konular da karşınıza gelebilir. Bu beklemediğiniz konular da inancınızı zayıflatabilir ve ister istemez hayatı sorgulamanıza neden olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Terazi ve Yükselen Terazi
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ev, aile ve yuva konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İç dünyanıza dönebilirsiniz. Aile bireyleriyle tartışmalardan kaçınmanız gerekebilir. Aslan dolunayı 11.evinizde gerçekleşiyor. Sosyalleşebilir ve kalıcı arkadaşlar edinebilirsiniz. İlişkileriniz de bu dönemde gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Akrep ve Yükselen Akrep
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevreniz, akrabalar ve kardeşlerle iletişim halinde olabilirsiniz. Yine bu kişilerle iletişiminizde agresif ve sivri dilli olmamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Aslan dolunayı 10.evinizde gerçekleşiyor. İş ve kariyerle alakalı konularda göz önünde olabilirsiniz. Özellikle kariyerle alakalı ikili ilişkilerinizde dengeli ve ölçülü olmaya dikkat etmelisiniz. İyi haftalar diliyorum.

Yay ve Yükselen Yay
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte maddi konular gündeminizde olabilir. Maddi kazancınız artabilir, kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz bu dönem. Aslan dolunayı 9.evinizde gerçekleşiyor. Seyahat, yurtdışı, eğitimle alakalı konular karşınıza çıkabilir. İşle alakalı konularda karşınıza çıkan bir konuyla seyahat gündeminiz olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza daha önem verebilirsiniz, kendinizle alakalı konular gündeminizde olabilir. Aslan dolunayı 8.evinizde gerçekleşiyor. Borç ve kredileriniz gündeminizde olabilir. Hayatınızdaki kişinin maddi durumuyla ilgili konular da gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Kova ve Yükselen Kova
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Arkanızdan dönebilecek kişi ve konulara karşı agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Aslan dolunayı 7.evinizde gerçekleşiyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde olabilir. Ciddi ilişkinizi evlilik ile taçlandırabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Balık ve Yükselen Balık
Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyebilir ve sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde agresif bir tutum sergileyebilirsiniz dikkat etmenizde fayda var. Aslan dolunayı 6.evinizde gerçekleşiyor. Sağlığınızla alakalı konularda temkinli olmanız gerekebilir. İş hayatınız gündeminizde olabilir, beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SÖYLEMESSEM OLMAZ

HIZLI YORUM YAP