40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Cengiz Holding’in hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz’e, 6 çocuğunun annesi Fatma Cengiz, şiddetli geçimsizlik ve zina nedeniyle boşanma davası açtı.
Mehmet Cengiz’in Y.Y., isimli kadınla evlilik dışı ilişkisinden olan çocuğu nüfusuna geçirdiğini belirten Fatma Cengiz, aylık 750 bin TL tedbir nafakası, 250 milyon TL maddi, 150 milyon TL manevi olmak üzere toplam 400 milyon TL tazminat talep etti.
Sözcü’den Ümit Türk’ün haberine göre İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’ne avukatları Kezban Hatemi ve Nezihe Hıdıroğlu tarafından dilekçe veren Fatma Cengiz, 30 yıllık eşi Mehmet Cengiz’in ailesine karşı manevi yükümlülüklerini yerine getirmediğini ileri sürdü ve eşinin iş ilişkilerinden kaynaklanan özel uçakları ile olağandışı yapmış olduğu yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri nedeniyle bir gecelik veya günü birlik ilişkilerinden haberdar olduğunu belirtti.
Y.Y İSİMLİ KADINDAN ÇOCUĞU VAR
Mehmet Cengiz’in Y.Y., isimli kadınla yaşadığı ilişkiyi duymayan kimsenin kalmadığını ileri süren Fatma Cengiz, bu ilişkiden olan C., isimli çocuğu tanıdığını ve nüfusuna geçirdiğini belirtti. ‘Milletin a…. koyacağız’ diyen işadamına mahkeme “koyamazsın” dedi
Dilekçede, her ay 150 bin dolar aylık ödeme yaptığı belirtilen Fatma Cengiz’in, bu meblağ ile kişisel ve sağlık masraflarını, ulaşım giderleri ile evde çalışan personelin maaşını ve sosyal sorumluluklarını karşıladığı belirtildi.
Fatma Cengiz, aylık 750 bin TL tedbir nafakası, 250 milyon TL maddi, 150 milyon TL manevi olmak üzere toplam 400 milyon TL de tazminat talep ederek mahkemenin boşanmalarına karar vermesini istedi.
İstanbul Havalimanı başta olmak üzere inşaat, otoyol, köprü, tünel, enerji, sigorta, havacılık, maden, turizm, baraj, liman, metro, demir yolu, turizm tesisleri alanlarında faaliyet gösteren Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding, Türkiye’nin ilk 10 firması arasında gösteriliyor.

Mehmet Cengiz’in ismi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasına verilmişti.

TRT, Pelikan’a program yaptırıyor!
166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.