40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

uyuşturucu kullanan gençlere sahip cıktı Gaziosmanpaşa Belediyesi’ve onlara meslek yolunda yol actı
şimdi sıra da ise uyuşturucu hüçre evleri kaldı onlarıda emniyet teşkilatı tek tek bulup yok etmesi gerek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ödül
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Sosyal Projeler Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Umudun Çocukları Projesi ile birinci oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda, Yerel Yönetimler Proje Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. 2019 seçimlerine giderken belediyelere büyük görev düştüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarılı belediye başkanlarını ödüllendirdi. Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sosyal Projeler kategorisinde ‘Umudun Çocukları Projesi’ ile birinci oldu. Ödül törenine katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışmış gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında uzman ekiplerle ailelere ziyaretler gerçekleştirilerek görüşmeler yapılıyor. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki suça karışmış gençler Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde üç ay süren meslek eğitim programına alınıp kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda Gaziosmanpaşa’daki Kentsel Dönüşüm Projeleri’nde istihdam edilerek topluma kazandırılıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocukların hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek ve her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapma amacıyla hayata geçirdiği Umudun Çocukları Projesiyle AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Sosyal Projeler Yarışması’na katılarak birinci oldu ve ödül almaya hak kazandı.
Umudun Çocukları` Geleceğe Daha Ümitle Bakıyor
Gaziosmanpaşalı gençler, ‘Umudun Çocukları’ projesiyle meslek öğreniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede çeşitli sebeplerden dolayı suça karışmış gençlere yönelik ‘Umudun Çocukları’ isimli bir proje başlattı. Proje kapsamında, halk eğitim merkezine bağlı meslek edindirme kurslarında çeşitli alanlarda eğitim alan gençler, eğitim sonunda farklı farklı sektörlerde istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışan gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında 200 aileye uzman bir ekiple ziyaretler gerçekleştirildi. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki 20 genç, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde üç ay süren meslek eğitim programına alındı. Çeşitli alanlarda meslek eğitim kursları alan gençler, kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, halk eğitim merkezindeki eğitimleri esnasında öğrencileri ziyaret ederek, gençlerin heyecanına ortak oldu.
”GENÇLERİMİZİ MESLEK SAHİBİ YAPMAK İÇİN BU PROJEYİ BAŞLATTIK”
Gaziosmanpaşa’da her gencin topluma kazandırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Usta, “Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte buradaki çocuklarımızın hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapmak maksadıyla bu çalışmaya destek veriyoruz. Burada yetişen çocuklarımız bir mesleğin içerisine giriyor, meslek kazanıyor ve istihdamla ilgili ihtiyaçları karşılamış oluyor. Elbette bu gençlerimizin ilgisiz ve sahipsiz kalmaları onların üzerinde çok olumsuz bir etki bırakmış. Kendilerine özgüvenlerini sağlamaları için gayret ediyoruz. Özgüvenlerini sağlayan her bir gencimize de halk eğitim bünyesinde almış olduğu kurslarda meslek sahibi olması sonucunda da istihdam ihtiyacını karşılıyoruz. Bölgenizdeki iş sahipleriyle de onları bir araya getirerek istihdam noktasında kendilerinin bu edindikleri mesleklere karşılık gelecek işlerde çalışmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.
”HEM BOŞ KALMIYORUZ HEM DE MESLEK ÖĞRENİYORUZ”
Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı meslek edindirme kursunda eğitim gören bir öğrenci, ‘’Meslek öğrenmek için halk eğitim merkezindeki meslek edindirme kursuna başvuruda bulunduk ve kabul edildik. Burada elektrikli aletlerin çalışma sistemlerini, tamirin nasıl yapılacağını, çanak anten kurulumunu, zil tesisatlarının çalışma şekillerini ve bunların nasıl tamir edildiğini öğreniyoruz. Hem boş kalmıyoruz hem meslek sahibi oluyoruz hem de ekstradan bir gelir elde ediyoruz” şeklinde konuştu. Bir başka öğrenci ise “Belediye yetkilileri evimize gelerek böyle bir kursun olduğunu ve katılıp katılmayacağımı sordular. Ben de katılmak istedim ve kursa başladım. Burada çok şey öğrendim. Burada olmasak belki sokakta olacaktık. Madde bağımlılığına düşecektik. Burada olmak her şeyin önüne geçti. Bu projeyi başlatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
……………………………………..

Gaziosmanpaşalı gençler, ‘Umudun Çocukları’ projesiyle meslek öğreniyor
‘Umudun Çocukları’ geleceğe daha ümitle bakıyor
İSTANBUL – Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede çeşitli sebeplerden dolayı suça karışmış gençlere yönelik ‘Umudun Çocukları’ isimli proje başlattı. Proje kapsamında, halk eğitim merkezinde meslek edindirme kurslarında çeşitli alanlarda eğitim alan gençler, eğitim sonunda çeşitli alanlarda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışan gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye‘de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında 200 aileye uzman bir ekiple ziyaretler gerçekleştirildi. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki 20 genç, GaziosmanpaşaHalk Eğitim Merkezinde üç ay süren meslek eğitim programına alındı. Çeşitli alanlarda meslek eğitim kursları alan gençler, kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da gençleri halk eğitim merkezindeki eğitimleri esnasında ziyaret ederek, heyecanlarına ortak oldu.
“Gençlerimizi meslek sahibi yapmak için bu projeyi başlattık”
Gaziosmanpaşa’da her gencin topluma kazandırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte buradaki çocuklarımızın hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapmak maksadıyla bu çalışmaya destek veriyoruz. Burada yetişen çocuklarımız bir mesleğin içerisine giriyor, meslek kazanıyor ve istihdamla ilgili ihtiyaçları karşılamış oluyor. Elbette bu gençlerimizin ilgisiz ve sahipsiz kalmaları onların üzerinde çok olumsuz bir etki bırakmış. Kendilerine özgüvenlerini sağlamaları için gayret ediyoruz. Özgüvenlerini sağlayan her bir gencimize de halk eğitim bünyesinde almış olduğu kurslarda meslek sahibi olması sonucunda da istihdam ihtiyacını karşılıyoruz. Bölgenizdeki iş sahipleriyle de onları bir araya getirerek istihdam noktasında da kendilerinin bu edindikleri mesleklere karşılık gelecek işlerde çalışmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.
“Hem boş kalmıyoruz hem de meslek öğreniyoruz”
Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezinde meslek edindirme kursunda eğitim gören Yunus Selber, Meslek öğrenmek için halk eğitim merkezindeki meslek edindirme kursuna başvuruda bulundum ve kabul edildim. Burada elektrikli aletlerin çalışma sistemlerini öğreniyoruz. Tamirin nasıl yapılacağını öğreniyoruz. Çanak anten kurulumunu öğreniyoruz. Zil tesisatlarının çalışma şekillerini öğreniyoruz. Bunların nasıl tamir edildiğini öğreniyoruz. Hem boş kalmıyoruz hem öğreniyoruz hem de meslek sahibi oluyoruz hem de ekstradan bir gelir elde ediyoruz” şeklinde konuştu.
Umut Korkmaz isimli kursiyer ise, “Belediye yetkilileri evimize gelerek böyle bir kursun olduğunu ve katılıp katılmayacağımı sordular. Ben de katılmak istedim ve kursa başladım. Burada çok şey öğrendim. Burada olmasak belki sokakta olacaktık. Madde bağımlılığına düşecektik. Burada olmak her şeyin önüne geçti. Bu projeyi başlatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SOYLU “YA BÜYÜK TUZAK

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Kadın Kolları’ndan Nezaket Ziyareti: Avrupa Birliği Gazetesi’ni Ziyaret Ettiler, 10 Ocak’ı Kutladılar!

Güç Sessizdir

Yeşilay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Elif Ata’dan Anlamlı Kutlama: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Yerel Basını Bir Araya Getirdi, Sıkıntıları Dinledi!

İstanbul’da Okullar Tatil Edildi: Kuvvetli Kar Yağışı Nedeniyle 12 Ocak Pazartesi Eğitime Ara!

Siirt Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesi’nden Gençlik Kahvaltısı: Birlik ve Dayanışma Mesajı Verildi!

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Yabancı Teröristler Ülkeye Sızdı, Protestolar Alevleniyor

İstanbul Valiliği yarın İstanbul’da okulların tatil edildiğini açıkladı. Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan gazi, malûl gazi, engelli, hamile ve 8 yaşından küçük çocuğu bulunan kadın personelin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

2026 Kredi Kartı Aidatları Belli Oldu: En Yüksek 2.595 TL, En Düşük 47 TL – Ücretsiz Kartlar da Var!

TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi’nde İstanbul, Ankara ve İzmir Kura Çekiliş Tarihleri Belli Oldu: Büyük Bekleyiş Sona Yaklaşıyor!

Kibariye Kimdir? Ünlü Sanatçının Zorlu Hayatı ve Başarı Dolu Kariyeri

Türkiye’de Baraj Doluluk Oranları 2026: İl İl Güncel Durum ve Analiz

İspanya Başbakanı, Yeison Jimenez ve The Witcher Neden Gündemde? Güncel Gelişmeler ve Analiz

Barış Ödülü’nü Trump’la paylaşmak isteyen Venezuela muhalefet liderine Nobel’den yanıt: Paylaşım ve devir mümkün değil

68 il’de “sarı” kodlu uyarı: Fırtına, kuvvetli yağış ve çığ riskine karşı dikkat

Emel Bilenoğlu’ndan Gazeteciler Günü’ne Özel Kahvaltı Daveti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan Gazetecilere “Vefa” Buluşması: Dezenformasyonla Mücadele, 2026 Reform Yılı ve Yerel Medya Vurgusu Gündemde!

Eyüpsultan AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan Basın Mensuplarına Özel Davet: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı Kemerburgaz Yeşil Orman’da Gerçekleşti!

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nde Gelecek Partisi Gaziosmanpaşa’dan Avrupa Birliği Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

10 Ocak 2026 Ekonomi ve Siyaset Gündemi: Türkiye’den Küresel Gelişmelere Öne Çıkan Haberler

ATA AÖF Final Sınavı Ne Zaman? 2025-2026 Güz Dönemi Sınav Saatleri, Oturumlar ve Tüm Detaylar

NBA Maçları Neden Gündemde: Trail Blazers – Rockets, Lakers – Bucks, Warriors – Kings, Nuggets – Hawks Analizi

Süper Lig Bahis Skandalı Patladı: Serdar Topraktepe ve Ünlü Antrenörler PFDK’ya Sevk! İrfan Can Eğribayat Transferi, Mali Senegal Maçı Heyecanı, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Tarihi ve Beşiktaş Gündemi

İSGEDER’de Değişim Rüzgarı: Arif Dede Yeni Genel Başkan! Giresunlu Eğitimcilerin Birlik Mesajı Güçleniyor

Gaziosmanpaşa Demokrat Parti İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar’dan Yerel Basına Destek: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
