40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

uyuşturucu kullanan gençlere sahip cıktı Gaziosmanpaşa Belediyesi’ve onlara meslek yolunda yol actı
şimdi sıra da ise uyuşturucu hüçre evleri kaldı onlarıda emniyet teşkilatı tek tek bulup yok etmesi gerek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ödül
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Sosyal Projeler Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Umudun Çocukları Projesi ile birinci oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda, Yerel Yönetimler Proje Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. 2019 seçimlerine giderken belediyelere büyük görev düştüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarılı belediye başkanlarını ödüllendirdi. Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sosyal Projeler kategorisinde ‘Umudun Çocukları Projesi’ ile birinci oldu. Ödül törenine katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışmış gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında uzman ekiplerle ailelere ziyaretler gerçekleştirilerek görüşmeler yapılıyor. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki suça karışmış gençler Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde üç ay süren meslek eğitim programına alınıp kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda Gaziosmanpaşa’daki Kentsel Dönüşüm Projeleri’nde istihdam edilerek topluma kazandırılıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocukların hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek ve her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapma amacıyla hayata geçirdiği Umudun Çocukları Projesiyle AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Sosyal Projeler Yarışması’na katılarak birinci oldu ve ödül almaya hak kazandı.
Umudun Çocukları` Geleceğe Daha Ümitle Bakıyor
Gaziosmanpaşalı gençler, ‘Umudun Çocukları’ projesiyle meslek öğreniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede çeşitli sebeplerden dolayı suça karışmış gençlere yönelik ‘Umudun Çocukları’ isimli bir proje başlattı. Proje kapsamında, halk eğitim merkezine bağlı meslek edindirme kurslarında çeşitli alanlarda eğitim alan gençler, eğitim sonunda farklı farklı sektörlerde istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışan gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında 200 aileye uzman bir ekiple ziyaretler gerçekleştirildi. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki 20 genç, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde üç ay süren meslek eğitim programına alındı. Çeşitli alanlarda meslek eğitim kursları alan gençler, kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, halk eğitim merkezindeki eğitimleri esnasında öğrencileri ziyaret ederek, gençlerin heyecanına ortak oldu.
”GENÇLERİMİZİ MESLEK SAHİBİ YAPMAK İÇİN BU PROJEYİ BAŞLATTIK”
Gaziosmanpaşa’da her gencin topluma kazandırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Usta, “Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte buradaki çocuklarımızın hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapmak maksadıyla bu çalışmaya destek veriyoruz. Burada yetişen çocuklarımız bir mesleğin içerisine giriyor, meslek kazanıyor ve istihdamla ilgili ihtiyaçları karşılamış oluyor. Elbette bu gençlerimizin ilgisiz ve sahipsiz kalmaları onların üzerinde çok olumsuz bir etki bırakmış. Kendilerine özgüvenlerini sağlamaları için gayret ediyoruz. Özgüvenlerini sağlayan her bir gencimize de halk eğitim bünyesinde almış olduğu kurslarda meslek sahibi olması sonucunda da istihdam ihtiyacını karşılıyoruz. Bölgenizdeki iş sahipleriyle de onları bir araya getirerek istihdam noktasında kendilerinin bu edindikleri mesleklere karşılık gelecek işlerde çalışmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.
”HEM BOŞ KALMIYORUZ HEM DE MESLEK ÖĞRENİYORUZ”
Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı meslek edindirme kursunda eğitim gören bir öğrenci, ‘’Meslek öğrenmek için halk eğitim merkezindeki meslek edindirme kursuna başvuruda bulunduk ve kabul edildik. Burada elektrikli aletlerin çalışma sistemlerini, tamirin nasıl yapılacağını, çanak anten kurulumunu, zil tesisatlarının çalışma şekillerini ve bunların nasıl tamir edildiğini öğreniyoruz. Hem boş kalmıyoruz hem meslek sahibi oluyoruz hem de ekstradan bir gelir elde ediyoruz” şeklinde konuştu. Bir başka öğrenci ise “Belediye yetkilileri evimize gelerek böyle bir kursun olduğunu ve katılıp katılmayacağımı sordular. Ben de katılmak istedim ve kursa başladım. Burada çok şey öğrendim. Burada olmasak belki sokakta olacaktık. Madde bağımlılığına düşecektik. Burada olmak her şeyin önüne geçti. Bu projeyi başlatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
……………………………………..

Gaziosmanpaşalı gençler, ‘Umudun Çocukları’ projesiyle meslek öğreniyor
‘Umudun Çocukları’ geleceğe daha ümitle bakıyor
İSTANBUL – Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede çeşitli sebeplerden dolayı suça karışmış gençlere yönelik ‘Umudun Çocukları’ isimli proje başlattı. Proje kapsamında, halk eğitim merkezinde meslek edindirme kurslarında çeşitli alanlarda eğitim alan gençler, eğitim sonunda çeşitli alanlarda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan ve çeşitli suçlara karışan gençler için özel bir proje hazırladı. Türkiye‘de ilk kez hayata geçirilen örnek proje kapsamında 200 aileye uzman bir ekiple ziyaretler gerçekleştirildi. Ailelerle yapılan görüşmeler sonrasında 14-18 yaş aralığındaki 20 genç, GaziosmanpaşaHalk Eğitim Merkezinde üç ay süren meslek eğitim programına alındı. Çeşitli alanlarda meslek eğitim kursları alan gençler, kurs bitiminde eğitimleri doğrultusunda istihdam edilerek topluma kazandırılacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da gençleri halk eğitim merkezindeki eğitimleri esnasında ziyaret ederek, heyecanlarına ortak oldu.
“Gençlerimizi meslek sahibi yapmak için bu projeyi başlattık”
Gaziosmanpaşa’da her gencin topluma kazandırılması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte buradaki çocuklarımızın hayata bakışlarını değiştirmek ve onları hayata kazandırmak, kendilerine özgüvenlerini sağlayacak bir destek vermek her şeyden önemlisi onları bir meslek sahibi yapmak maksadıyla bu çalışmaya destek veriyoruz. Burada yetişen çocuklarımız bir mesleğin içerisine giriyor, meslek kazanıyor ve istihdamla ilgili ihtiyaçları karşılamış oluyor. Elbette bu gençlerimizin ilgisiz ve sahipsiz kalmaları onların üzerinde çok olumsuz bir etki bırakmış. Kendilerine özgüvenlerini sağlamaları için gayret ediyoruz. Özgüvenlerini sağlayan her bir gencimize de halk eğitim bünyesinde almış olduğu kurslarda meslek sahibi olması sonucunda da istihdam ihtiyacını karşılıyoruz. Bölgenizdeki iş sahipleriyle de onları bir araya getirerek istihdam noktasında da kendilerinin bu edindikleri mesleklere karşılık gelecek işlerde çalışmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.
“Hem boş kalmıyoruz hem de meslek öğreniyoruz”
Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezinde meslek edindirme kursunda eğitim gören Yunus Selber, Meslek öğrenmek için halk eğitim merkezindeki meslek edindirme kursuna başvuruda bulundum ve kabul edildim. Burada elektrikli aletlerin çalışma sistemlerini öğreniyoruz. Tamirin nasıl yapılacağını öğreniyoruz. Çanak anten kurulumunu öğreniyoruz. Zil tesisatlarının çalışma şekillerini öğreniyoruz. Bunların nasıl tamir edildiğini öğreniyoruz. Hem boş kalmıyoruz hem öğreniyoruz hem de meslek sahibi oluyoruz hem de ekstradan bir gelir elde ediyoruz” şeklinde konuştu.
Umut Korkmaz isimli kursiyer ise, “Belediye yetkilileri evimize gelerek böyle bir kursun olduğunu ve katılıp katılmayacağımı sordular. Ben de katılmak istedim ve kursa başladım. Burada çok şey öğrendim. Burada olmasak belki sokakta olacaktık. Madde bağımlılığına düşecektik. Burada olmak her şeyin önüne geçti. Bu projeyi başlatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SOYLU “YA BÜYÜK TUZAK

5. ESENLER GENÇLİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

ŞİLE’DE 146.547 FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Başkanı Ömür Gedik’ten Hayırlı Olsun Ziyareti

Esnaf İçin Güç Birliği Çalışmaları Kapsamında UEB’den Net Mesaj

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Şanlıurfa’da Lisede Kanlı Saldırı: 16 Yaralı, Saldırgan İntihar Etti!

Son Dakika Kabine Değişikliği: Yeni İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Adalet Bakanı Akın Gürlek Göreve Başladı

BTP’liler 7-8 Şubat’ta Viyana’da yapılacak 11. MEM Kongresi öncesinde Prof. Dr. Haydar Baş’ın kabrini ziyaret etti

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

”Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur”

Bağımsız Türkiye Partisi’nden birleşik, bütünleşik muhalefet çağrısı

İl Başkanı Abdullah Özdemir: CHP kirlenmiş bir parti hâline getirildi

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Gaziosmanpaşa’da İHH’dan Önemli Afet Bilinci Semineri

Dünya Ev Tekstili Sektörü HOMETEX’te Buluştu

Hataylı mobilyacılardan Azerbaycan atağı

Hac Ön Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Gaziosmanpaşa’da “Ortak Akıl Güçlü Şehir Çalıştayı” Düzenlendi

Gaziosmanpaşa’da 19 Mayıs Coşkusu Dorukta!

İstanbul’a Yeni İlçe Geliyor İddiası: İlçe Sayısı 40’a Çıkıyor!

Arnavutköy’de Kariyer İçin Engel Yok: Engelleri Değil İstihdamı

Arnavutköy Belediyesi’nden Hadımköy’e Hizmet Yağmuru: Kültür Merkezi, Nikah Sarayı ve Yeni Yaşam Alanları Hizmete Açıldı

Gaziosmanpaşa’da Sağlık Hizmetleri: Hangi Hastaneler ve Klinikler Var?

Sakarya’da esnaf ve vatandaşla buluştu

AK Parti İstanbul Milletvekilleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Gaziosmanpaşa’da Şehitler Anısına Duygusal Buluşma: Erzurumlular Derneğinden Güzel Dayanışma

Gaziosmanpaşa’da Akif Ruhu: Fahreddin Paşa Anadolu Lisesi’nde Muhteşem Program!

Bahçeli’den Terörsüz Türkiye İçin Kritik Çağrı: Yeni Yol Haritası Şart!

Tekirdağ Çorlu’da Acı Haber: Silahlı Kavgaya Müdahale Eden 2 Polisimiz Şehit Oldu

Kağıthane’de İş İnsanı Ailesine Silahlı Saldırı: Kayınvalide Evine Kurşun Yağdı, Son Anda Kurtuldu!

Sultangazili Kadınlardan “Zamana İz Bırakan Eserler” Sergisi

Eyüpsultan’da 19 Mayıs Coşkusu Gençlik Yürüyüşüyle Başladı

ŞEHRİN EN RENKLİ ETKİNLİĞİ: “SOKAK STİLİ GRAFFİTİ FESTİVALİ”, GAZİOSMANPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti İstanbul’dan muhtarlık vurgusu.

İstanbul Emniyeti’nde Geniş Çaplı Atama Kararları! Vali Davut Gül İmzaladı.

İstanbul Emniyeti’nde Kritik Atamalar: İBB Soruşturmasını Yürüten Mali Şube Müdürü Değişti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.