DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

Mehmet hızlı CHP İstanbul işsizlik projesi

CHP Fatih Gençlik Kollarından Hakan Kürşat Mangaoğlu ve Mehmet Hızlı’nın öncülüğünde işsizliğin çığı gibi büyüdüğü ülkemiz de bir nebze olsun işsiz olan veya iş geliştirmek isteyen insanların çevresinde ki iş ilanlarından, fikirlerinden haberdar olması ve iş fikirlerini geliştirmek isteyen insanların dayanışma içerisinde bulunabileceği bir WHATSAPP hattı kuruldu.

Amaçlarının önce İstanbul’da bu girişimi arttırmak olduğunu söyleyen Hakan Kürşat Mangaoğlu ve Mehmet Hızlı sonra Türkiye’de böylesine bir girişime öncü olmak isteriz şeklinde konuştular.

Böylesine bir haberleşme ağının kurulması olumlu olmakla birlikte umarım diğer partiler veya STK’larında böyle bir girişime başvurması bir nebze olsun artan işsizliğin önüne geçebilir.

Fatih Haber ailesi olarak kendilerini tebrik eder bu yolda başarılar dileriz.

CHP gençleri olarak çevremizde ki genç,kadın farketmeksizin işsiz arkadaşlarımıza iş fırsatlarından haberdar etmek ve iş geliştirmeye yönelik fikirler geliştirmek için 7/24 duyuru içerisinde olan İSTANBUL CHP İŞSİZLER HABERLEŞME whatsapp grubu oluşturduk.Grubumuza katkı verebilecek işveren,işsiz,çalışan herkesi şimdiden bekleriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FETÖ darbe senaryosu değil FETÖ yu kullanan İngiliz Dış İstihbarat Servisi MI6 ve CIA ve FBI — dış istihbarat servisi MOSSAD’ın kontrolünde

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP