DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ÇYDD ‘ DE MEVZUNİYET HEYECANI

ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi’nin öğrencileri için düzenlediği kahvaltı ve mezuniyet töreninde Çağdaş Yaşam dostları bir araya geldi.

ÇYDD Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Özge Çamcı ve şube yöneticilerinin düzenlediği mezuniyet töreninde okullarından başarıyla mezun olan 45 öğrenci kep ve cübbelerini giydiler.

 Törene, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr Ayşe Yüksel başta olmak üzere CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Deva Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta, Demokrat Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar Yenilik Partisi Gaziosmanpaşa ilçe Başkan Habibe Köroğlu,Eğitim Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Alkoç Turan Başgönül ile Eğitim Sen Şube Yonetimi, Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Sezgin Sevin ve ADD Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Ali Çavuş’un yanı sıra CHP Gaziosmanpaşa Kadın Kolları, CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Avrupabirliği gazetesi Bora AY ve gazeteci İmambakır Üküş katıldı.

Orhan Aydın’ın şiirleriyle renk kattığı törende aynı zamanda tango gösterisi yapıldı.ÇYDD Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Özge Çamcı , Çağdaş Yaşam dostlarını ve öğrencileri bir araya getiren bu güzel organizasyon için şubemize teşekkür ediyor ve öğrencilerimize çağdaş yaşamlarında başarılar diliyoruz!

Haber Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SEVENLERİ İÇTİMAİ BAŞLAR İÇİN DUALARDA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP