DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNİ ARIYOR

Türkiye’nin en köklü kurumlarından olan Kızılay Gaziosmanpaşa’ da yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. Kızılay Gaziosmanpaşa da 1200 e yakın genci bünyesinde görevlendirdi. Daha çok kişiye ulaşmak ve Kızılay gönüllüsü olmak adına çalışmak isteyen Gençler Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Türk Kızılay’ına gelerek kayıt yaptırmaları yeterli olacaktır.

GÖNÜLLÜMÜZ OLURMUSUNUZ

Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak Bünyesinde görevlendirilmek üzere, tanıtıp bünyesindeki Genç Kızılay gönüllülerini arttırma çalışmalarına devam etmektedir. Dedi.

Gençlerimize dayanışma, yardımlaşma ve şefkat duygularını aşılamak; düşünce, dini dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin kardeşlik ve arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek; milli ve manevi değerlerine bağlı, yurdunu ve milletini seven sağlıklı bir nesil yetiştirilmesine yardımcı olmak; Gönüllü Kızılaycılar kazanmak ve yetiştirmek; Kızı­laycılık ilkelerinin yurt ve dünya gençleri arasında yayılmasını sağlamak. Gençlerin de insan ıstırabının azaltılması yönündeki çalışmalara katılımını sağlamak için Böyle bir proje geliştirdik ve bu proje sayesinde 1200 olan sayımızı daha çok sayılara çıkarmak için Okullardaki öğrencilerimize çalışan kardeşlerimize bizimle birlikte iyilik elçisi olurmusunuz diyoruz.   

Kızılay’ her nerede görülür ise , hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmak, insanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye uğraşmaktır.

 İlçemizdeki liselerin tamamında gönüllü üye çalışmaları yapan Gaziosmanpaşa Kızılay şubesi, Her okulda sınıf sınıf gezerek Türk Kızılay’ının yapmakta olduğu hizmetlerden öğrencilere sunumlar yaparak, Öğrencilerimizi bünyemize katarak daha çok kitleye ulaşmaya çabalıyoruz… Bu hafta yapılan etkinlikler sonucunda 1200’e yakın yeni Genç Kızılay Gönüllüsü Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesine katılım sağladı. İstiyoruz ki bu gönüllülerin sayısı daha çok kitlelere ulaşsın…

Haber : Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erzurumlular Derneğinde Büyük Buluşma

HIZLI YORUM YAP