DOLAR

33,9963$% -0.2

EURO

38,0511% 0.33

STERLİN

45,3269£% 0.58

GRAM ALTIN

2.833,81%1,12

ONS

2.591,74%1,29

BİST100

9.975,61%2,06

a

18-24 Aralık Haftası – Ya Hep, Ya Hiç

Haftanın Gündemi

Pazartesi günü ay balık burcunda. Ruh halimiz dağınık, uykulu olabiliriz. Güne uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Gün içerisinde istikrarlı, mantıklı hareket edebiliriz. Akşamüstü saatlerinde fikirlerimizi çevremizdeki kişilerle paylaşabiliriz. İnandığımız konuları dile getirmek isteyebiliriz. Merkür ün hala geri gittiğini düşünürsek iletişim problemlerine dikkat etmekte fayda var. Yarım kalan projeler, konular önümüze gelebilir. Salı günü ay balık burcunda seyrine devam ediyor. Gün içerisinde beklenmedik olaylar gündemimize gelebilir. Sakin kalmamız gereken bir gün. Çarşamba günü ay koç burcuna geçiyor. Daha enerjik olabiliriz. Hızlı ve aceleci olabiliriz. Düşünmeden hareket edebiliriz dürtüsel davranabiliriz. Sabah saatlerinde fikirsel çatışmalar olabilir. Perşembe günü ay koç burcunda seyrine devam ediyor. Sabah saatlerinde venüsün uranüs ile olumsuz açısı -,+3 gün) parayla ilgili ani ve beklemediğimiz konularda harcamalar gündeme getirebilir. Estetik operasyonlar için uygun olmayan bir hafta. İlişkilerde de istikrarsızlık ve ani oluşabilecek sorunlara neden olabilir. Ya hep, ya hiç diyebiliriz. İlişkilerde ani bitiş ve kopuşlar meydana gelebilir, incelediği yerden kopabilir. Güvenmediğimiz şüphe duyduğumuz konularla ilgili ani problemleri beraberinde getirebilir. Özgürleşmek ihtiyacı hissedebiliriz. Akşam saatlerinde kontrolsüz ve agresif olmamaya dikkat edelim. Cuma günü ay boğa burcuna geçiyor. Daha sakin ve huzurlu bir ruh halinde olabiliriz. Maddiyat ve finansal konular gündemimizde olabilir, bize keyif veren eylemleri yapmak isteyebiliriz alışveriş yapmak gibi. Sabah saatlerinde güneş oğlak burcuna geçiyor. Hepinize mutlu yaşlar diliyorum sevgili Oğlaklar! Yapı olarak daha kararlı ve mantıklı olabiliriz. Amaçlarımıza ve uzun vadeli hedeflere odaklanabiliriz. Planlı, garantici, disiplinli ve kontrollü hareket edebiliriz. Resmi işlerimiz varsa bu dönem ilgilenebiliriz. Akşam saatlerinde güneş merkür kavuşumuyla (-.+3 gün) daha istikrarlı ve mantıklı hareket edebiliriz. Fikirlerimizi saygı duyulmasını isteyebiliriz. Kariyerle ilgili konularda düşünebilir, karar verebiliriz. Karar verdiğimiz konularla ilgili sorumluluk alabiliriz. Cumartesi günü ay boğa seyrine devam ediyor. Sabah saatlerinde merkür yay burcunda geriliyor. Din, inanç, eğitim hukuk, yurt dışıyla ilgili konular gündemimizde olabilir. Merkür geri hareketine devam ettiği için bu konularla ilgili problemler gündemimize gelebilir. Mantıklı düşünürken daha sezgisel hareket edebiliriz. Pazar günü ay ikizler burcuna geçiyor. Zihnimiz aktif ve huzursuz olabiliriz. İletişimimiz artabilir, bilgi ve fikir alışverişi yapabiliriz. Çevremizle daha iletişimde olduğumuz bir gün olabilir. Eğitime başlamak için güzel bir gün. Herhangi bir konuda da kolaylıkla bilgi edinebiliriz. Gün genelinde daha güçlü, inançlı olabiliriz. Akşam saatlerinde otorite figürlerinden, ebeveynlerimizden destek görebiliriz. Konuları kararlılık ve ciddiyetle ele alabiliriz. Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Koç ve Yükselen Koç
Hafta başında dinlenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hastaneyle ilgili işleriniz olabilir. Kariyerle ve maddi durumunuzla alakalı konuları düşünebilir, yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizle sürekli göz önünde olmanız kendinizi değerli hissettirebilir fakat kariyerle ilgili aksaklıklar canınızı sıkabilir. Çarşamba günü itibariyle daha enerjik olabilirsiniz. Kendinizle ilgilenebilirsiniz. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı maddi durumunuzu ve borçlarınız arasındaki dengeyi sarsabilir. Keyfi harcamalar gelir-gider dengenizi bozabilir. İlişkisi olan ve evli olan koçlar ayrılık aşamasına gidebilir, uzaklaşmak isteyebilir. Partnerinizle aranızdaki sorunlar kendinizi değersiz hissettirebilir. Köşenize çekilip, arka planda çalışabilirsiniz bu hafta. Cuma itibariyle maddi konular, değerleriniz gündeminizde olabilir. Kendinizi maddi manevi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizle daha çok ilgilenebilir, göz önünde olabilirsiniz. Kariyerle ilgili vereceğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte yurtdışı bağlantılı konular, eğitim, seyahat ve inandığınız şeylerle ilgili konularda sorunlar yaşayabilir, gecikmeler meydana gelebilir. Pazar günü ise yakın çevre, kısa seyahatler, eğitim, iletişim, haberleşme konuları gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Boğa ve Yükselen Boğa
Hafta başında sosyalleşmek, arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilir ve gelecek planları da yapabilirsiniz. Uzak yerlerden önemli haberleriniz olabilir. Karşınıza çıkan şansları değerlendirebilirsiniz. Özellikle lisans üstü öğrenci olan boğalar eğitimle alakalı konularda beklediği fırsatı yakalayabilir, merkürün geri hareketine dikkat ederek değerlendirebilirler. Bakış açınız ve inancınız gelecek güzel fırsatlarla olumlu olabilir, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle daha dinlenmek ve kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı ortaklık ve ikili ilişkilerde yapacağınız harcamalardan dolayı sarsılabilir. Özellikle sevdikleriniz için bonkör olmamanız gereken bir hafta. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda da gerginlik ve ani sorunlar meydana gelebilir, uzaklaşıp özgürleşmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olan boğaların sakin ve fevri davranmaması gereken bir hafta. Kendi hatalarınızı görmekte zorlanabilirsiniz. İleriki zamanlar için eğitim, seyahat planları yapabilirsiniz. Cuma günü itibariyle kendinizle alakalı konulara öncelik verebilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı konulara yoğunlaşabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bu konularla ilgili şanslı olacağınız ve verdiğiniz kararları uygulayacağınız bir dönemdesiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte giderleriniz üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kimseye kefil olmamaya çalışın. Eski borçlarınız bu dönem karşınıza çıkabilir ya da alacaklı olduğunuz paranın gecikme ihtimalini unutmayın. Pazar günü ise maddi konular, değerleriniz gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

İkizler ve Yükselen İkizler
Hafta başında kariyer, statü, otorite figürleri gündeminizde olabilir. Daha göz önünde olabilirsiniz. Otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Psikolojik açıdan dinleneceğiniz, kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Dinlenmek psikolojinize de iyi gelebilir, farkındalığınız artabilir. Ameliyat ve operasyon geçirecek olan ikizler güzel bir hafta fakat estetik operasyonlar için bu hafta uygun değil. Çarşamba günü itibariyle sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlar yapabilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı sağlıkla alakalı ani konuları gündeme getirebilir ve bu konuyla ilgili harcama da yapabilirsiniz. Zihninizi etkileyen konular sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili sorunları da meydana getirebilir. Kriz yaşadığınız konularla ilgili inisiyatif alabilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte psikolojinizle ilgilenebilirsiniz. Gizli konular ilginizi çekebilir. Kredi ve borçlarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Cuma günü itibariyle dinlenmek ve kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarla alakalı konularda geçmiş problemler gündeme gelebilir. Partnerinizle ilgili iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Yeni bir ilişkiye başlamak ve ortaklık kurmak için doğru bir zaman değil. Pazar günü ise kendinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Hafta başında yurtdışı bağlantılı konular, eğitim, seyahat konuları gündeminizde olabilir. Partnerinizle sosyalleşebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları çözebilmek için güzel ve şanslı bir hafta sizin için. Partnerinizle gelecek planları yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınız için hayatınızdaki insanlarla fikir alışverişi yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle kariyer, statü, otorite figürleri gündeminizde olabilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı partnerinizle sosyal ortamlarda gerginlik yaratabilir. Sakin olmaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınız ya da partneriniz arasında kalabilirsiniz. Gelecek planlarınız ya da hobileriniz arasında kalabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamalarınız sizi zorlayabilir. Cuma günü itibariyle sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlar yapabilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler, partneriniz gündeminizde olabilir. İlişkinize göre hareket edebilirsiniz, partnerinizi önceliğiniz yapabilirsiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatı, günlük rutin, evcil hayvanlar, sağlık konuları gündeminizde olabilir. Bu konularda gecikme ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle seyahat edebilirsiniz. Pazar günü dinlenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Aslan ve Yükselen Aslan
Hafta başında borç, kredi konuları gündeminizde olabilir. İçe kapanık olabilir, maneviyatınızla ilgilenebilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeme gelebilir. İşle alakalı konularda kariyerinizle ilgili açısından şanslı bir haftadasınız. İşle alakalı sevindirici bir haber kariyerinize olumlu etkisi olabilir. Çarşamba günü itibariyle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı anne ve babanız arasında gerginliklere neden olabilir. Kariyerinizle ilgili yaşadığınız sorunları ailenize yansıtmamanız gerekir. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatı, günlük rutin, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Cuma günü itibariyle kariyer, statü, otorite figürleri gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte yarım bıraktığınız spor ve hobilerinize başlayabilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz yeniden gündeme gelebilir, iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çocuğu olan yaylar bu dönemde çocuğunuzla alakalı geçmişten gelen problemleri gündeme gelebilir, iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yarım bıraktığınız sanatsal etkinlikleri de bu dönem ele alabilirsiniz. Pazar günü sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Başak ve Yükselen Başak
Hafta başında ikili ilişkiler, ortaklıklar gündeminizde olabilir. Bu konularda sorumluluk alabilirsiniz. Partnerinizle seyahat edebilir; birlikte eğitim alabilir, spora başlayabilir, hobi edinebilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle borç, kredi konuları gündeminizde olabilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı yakın çevrenizle gerginlik yaşamanıza neden olabilir. İletişim problemleri ve yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Seyahatlerde ani sorunlar gündeme gelebilir ve fazla para harcayabilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte aşk, çocuklar, hobi ve yetenekler, spor, sanatla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aşkla ilgilidir güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz. Cuma günü itibariyle eğitim, yurtdışı bağlantılı konular, hukuk, seyahat konuları gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte aile, ev ve yuva konularında aksaklıklar, iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Aileyle ilgili geçmişte yarım kalan sorunlar gündeminize gelebilir. Gayrimenkul alımı ile ilgili konular için doğru zaman değil. Pazar günü kariyer, statü ve otorite figürleri gündeminizde olabilir. Daha göz önünde olabilirsiniz. İyi haftalar diliyorum.

Terazi ve Yükselen Terazi
Hafta başında iş hayatınız, günlük rutin, sağlık, evcil hayvanlar gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Gayrimenkul ve ev alımıyla ilgili konular gündeminizde olabilir, karar almaktan ziyade değerlendirme yapabilirsiniz. Aileyle alakalı konularda güzel haberler alabilirsiniz ve psikolojik anlamda size iyi gelebilir. Çarşamba günü itibariyle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve yakın ilişkide olduğunuz kişilerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı borçlanmanıza neden olabilir. Kendinizi değerli hissetmek için alışveriş yapabilir ve ihtiyacınızın olmadığı şeyleri alabilirsiniz. İlişkilerinizde ani kopuşlar meydana gelebilir, bu durum kendinizi değersiz hissettirebilir. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte aile, ev, yuva konuları gündeminize gelebilir. Duygularınıza temas edebilirsiniz. İçinize dönebilirsiniz, evde olmak size iyi gelebilir ve bu süreçte misafirlerinizi evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. Evdeki günlük rutininiz ve sağlığınızla ilgili sorumluluk alabilirsiniz, evden çalışma durumu gündeme gelebilir. Cuma günü kredi, borç konuları gündeminizde olabilir. Gizemli ve merak ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim, kısa yolculuklarla ilgili konularda aksaklık ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da iletişimde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Pazar günü seyahat, eğitim, inandığınız konular, yurtdışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İyi haftalar diliyorum.

Akrep ve Yükselen Akrep
Hafta başında ilişkinizle ilgilenebilir, çocuğu olan akrepler çocuklarıyla ilgilenebilir. Daha yaratıcı olabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Bu konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. İlişkinizle alakalı konularda yakın çevrenizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle iş hayatı, günlük rutin, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı partnerinizle ani sorunları ve anlaşmazlıkları beraberinde getirebilir. Daha sakin kalmaya çalışın. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevre, eğitim, iletişim konuları gündeminize gelebilir. Cuma günü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte maddi konular ve değerlerle ilgili problem ve aksaklıkları meydana getirebilir. Değer yargılarınızı ve kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Hobi ya da yeteneğinizle ilgili eğitime başlayabilirsiniz. Pazar günü kredi, borç konuları gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Yay ve Yükselen Yay
Hafta başında ev, aile, yuva ve duygularınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. İşle alakalı maddi kazancınızı arttıracak haberler alabilirsiniz. Kendinize gereken değeri verdiğiniz ve sağlık, beslenme gibi konuları planladığınız bir hafta olabilir. Çarşamba günü itibariyle sanat, spor, aşk, çocuklar, hobi ve yeteneklerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı iş hayatınızda beklenmedik tepki vermenize neden olabilir. Sinirlerinizi bozan konular sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte maddi değerler, güvenliğiniz ve değerlerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Cuma günü iş hayatınız, sağlık, beslenme, günlük rutindekileri ve evcil hayvanlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, iletişimle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla alakalı konular da gündeminize gelebilir. İyi haftalar diliyorum.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Hafta başında yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatle ilgili konular gündeminizde olabilir ve bu konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Partnerinizle güzel bir haber alabilirsiniz. Çocuğu olan oğlaklar da çocuklarıyla alakalı güzel haberler alabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle ev, aile ve yuvayla ilgili konular gündeme gelebilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı arkadaşlarınızla gerilimi arttırabilir. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte sağlıkla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz, kendinizle ilgili konuları planlayabilirsiniz. Cuma günü aşk, çocuklar, sanat, spor, hobi ve yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte bilinçaltınızdaki önce çözemediğiniz ya da yarım bıraktığınız konularla ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmayı ve kendinizle olmayı tercih edebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklayabilir, ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Pazar günü iş hayatı, sağlık, beslenme, günlük rutin ve evcil hayvanlarınız gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Kova ve Yükselen Kova
Hafta başında maddi gelir ve güvence, değerlerinizle alakalı konular gündeminizde olabilir ve bu konularla ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Yalnız ve evde kalmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki oluşacak farkındalıklar iç dünyanıza iyi gelebilir, duygularınıza temas edebilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı iç dünyanızda ya da aile içinde yaşadığınız sorunların kariyerinize olumsuz yansımasına neden olabilir. Göz önünde agresif görünebilirsiniz. İş hayatınızdaki insanlara patlayabilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte dinlenebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hastaneyle ilgili konular da gündeminize gelebilir. Cuma günü aile, ev, yuva ve duygularınız gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte gelecek planlarınız ve hedeflerinizle alakalı aksamalar ve gecikmeler meydana getirebilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz tarafından yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir ya da kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmaktan ziyade kendi alanınızda kalmanız sizin için daha iyi olabilir. Arkadaşlarınızla sorun olan geçmişteki konular gündeminize gelebilir ya da eskiden arkadaş olduğunuz bir kişi yeniden karşınıza çıkabilir. Pazar günü aşk, çocuklar, sanat, spor, hobi ve yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

Balık ve Yükselen Balık
Hafta başında kendinizle alakalı konulara öncelik verebilirsiniz. Kendinizle alakalı sorumluluklar alabilir, sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Arkadaşınızla ilgili güzel bir haber sizi mutlu edebilir ve girdiğiniz sosyal çevreler size iyi gelebilir. Çarşamba günü itibariyle maddi gelir ve güvence, değerlerinizle alakalı konular gündeminizde olabilir. Venüs uranüs arasındaki olumsuz açı yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle alakalı gerginlikleri meydana getirebilir. Seyahat ederken dikkat etmeniz gerekebilir. Fikirlerinizde yönsüz ve kararsız olabilirsiniz. Güneşin oğlak burcuna geçmesiyle birlikte sosyalleşebilir, arkadaşlarınıza yoğunlaşabilir, ideal ve gelecek planları yapabilirsiniz. Cuma günü itibariyle yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatle ilgilidir konular gündeminizde olabilir. Hafta sonu merkürün yay burcuna geçmesiyle birlikte kariyer ve işle alakalı konularda iletişim problemleri, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi bu konularda ifade etmek de zor olabilir sizin için. Göz önünde bulunduğunuz yerlerde ya da toplum içindeyken iletişiminize ve fikirlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Gelecekle alakalı planlarınızı harekete geçirmek için sorumluluk alabilirsiniz. Pazar günü ev, aile, yuva ve duygularınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. İyi haftalar diliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cengizhan Yıldız’ dan Harun Çapur ,a cevap gecikmedi.

HIZLI YORUM YAP